A,  fjoller,  snaksnak

Lørdagstanker.

.. ku’ vi ikke bare:

.. udnævne Avengers, Dumbledore og Pyrus som statsoverhoveder?

.. aftale at vi sløjfer efteråret? Forår, sommer og december-måned er fint for mig.

.. sige, vi lukkede alle verdens krige?

.. love hinanden, at det er sidste gang start 00’erne er på mode?

.. bør jeg egentlig virkelig:

.. få behandlet min ukrudts-forstyrrelse. 80 % af tiden er jeg ligeglad, men så er der de cirka 20% hvor jeg får lyst til at hælde gift i hele haven, eller flytte i lejlighed, fordi det ikke ligner noget fra Drømmehaven, eller i det mindste noget lækker-sjusket fra River Cottage.

Der er nemlig kun 0,4 % tid, hvor jeg rent faktisk gider rykke skidtet op, så denne trejde mulighed, er slet ikke så oplagt, som man måske kunne tro.

.. holde op med at høre Hamilton-soundtracks. Kan den snart helt udenaf, på “Dyrene i Hakkebakkeskoven”-måden anno 1997.

.. få klippet en frisure. Man ser altså bare så dyr ud, når ens hår ikke bare er “tilfældigt studset med køkkensaks” i looket.

.. sætte mig ind i politik på den reele, samfundsansvarlige måde hvor man forstår alt med puljer, kurser og infrastruktur. Der er bare så lang vej igen, når man altid synes, at man bliver i alt for dårligt humør af nyheder, til det er det værd.

.. rydde op i mit tøjskab.

.. ler jeg stadig af:

.. Mandril-aftalen.

.. gamle gå-i-byen-historier.

.. når folk bliver overrasket af deres eget nys – det er for evigt sjovt, at overvære de splitsekunder.

.. når folk snubler på gaden, uden at falde.

.. når jeg måske aldrig:

.. at forstå folk, der deltager i diskussions-kommentarspor på facebook-opslag.

.. at sætte mig ind i at køre bil eller at hovedregne.

.. at blive prinsesse for en dag.

.. glæder jeg mig til:

.. Amsterdamferie om lidt.

.. den dag, at man kan blive opereret for tvivl.

.. næste gang, jeg bliver kløet på ryggen.

.. at se resten af livet

2 Comments

 • Karin

  Meget store tanker fra en lørdag, og indtage ved morgenkaffen en søndag. Meget en hjerne fra 1959 ikke ved hvad er 😉 Måske hørt når mine unge mennesker fra perioden 1977 – 1988, sidder og snakker, og valgt ikke at spørge ind så jeg forstår.
  Kan dog kende forklaringen om det at kunne referere Dyrene i Harebakkeskoven fra ende til anden, eller drømmen om ikke flere krige, dårlige debatter/diskussioner, en dårlig moderator. Og din holdning til diverse debatter på FB, Twitter mm, der stikker helt af. Jeg synes så bare det er trist det er blevet sådan, så der ikke er plads til de tanker du og jeg gør os, ved mange politiker efterlyser det, desværre er der en flok trolle, bedrevidende, journalister mm., der lukker mulighederne for, vi lister os frem med de pip vi kan byde ind med, altså det menige menneske.
  Ønsker dig en dejlig tur til Amsterdam – Jeg tager til Berlin i morgen, sammen med min datter, Svigersøn og 2 børnebørn. Det bliver en tur med toget.

  • venterpaavin

   Haha, ja, jeg er jo født i 1990, så mon ikke den yngste vil kunne genkende et par af de mærkelige elementer😂
   Jeg ved tilgengæld aldrig hvem der er kendte, forstår helt hvad Tiktok er og kender nul af de sange, der spiller i radioen.

   Og ja – hvis de fjernede kommentarfunktionen var verden et bedre sted, det er jeg sikker på😅

   Og tusind tak – er misundelig på din Berlin tur. Den by vil jeg gerne se igen💖. God fornøjelse!

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *