føz,  gave,  gaver,  jeg drømmer om,  K,  snaksnak

Ønsker, gaver og det der ligner

Jeg plejer ikke have problemer med, at finde på ønsker. Det har jeg sådan set heller ikke nu. Nu er jeg bare på SU for første gang i vanvittig lang tid, hvilket betyder at ønskerne skal bruges godt. Pengene hænger jo ikke ligefrem på træerne i disse tider, så noget så skønt som fødselsdagsgaver kan virkelig forsøde tilværelsen for en som mig.

De sidste mange år har jeg har en note kørende på min telefon, hvor jeg skynder mig at skrive ønsker ned i, så snart jeg render over noget uundværligt. Der udover elsker jeg overraskelser, oplevelser og andet i den duer.

Hvad gør du? Giver I overhovedet gaver i jeres respektive familier? Har indtrykket af at den slags er aflyst flere steder.

Jeg elsker at købe gaver! Det gør hele vores familie. Vi elsker det mere end at få gaver. Så der er altid lagt masser af tid og kærlighed i de ting vi giver og får.

I år står en termokande og rejselommepenge øverst på min liste. Mine gamle Stelton-kander er ikke så fine længere, så da jeg faldt over denne var der ingen tvivl. Seriøst, hvis jeg skulle have designet en selv, så havde den set præcis sådan ud.

Nå, men det er jo alligevel også først i næste måned, at jeg rent faktisk fylder år. Men tider flyver hurtigere år for år, så jeg er begyndt at sætte en lillebitte smule mere pris for forberedelsens kunst.

One Comment

  • Piskeriset.dk

    Jeg elsker at give gaver, så folk i min omgangskreds slipper ikke, hehe!

    Men jeg synes ofte, at det kan være lidt bøvlet at ønske sig noget, for hvis jeg for eksempel ser en pæn bluse i juni, så er den helt sikkert ikke i butikkerne til jul. Så det kræver, at man enten ønsker sig ting, der altid er til at få fat på (Rosendahl stel for eksempel) eller finder ting til ønskesedlen i ugerne op til, at man skal sende den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *