A,  antivoksen,  dagens humør,  snaksnak

Alternative skills, indretningskriller og bare arme.

Glædelig Halloween, og glædelig mandag.

Mig? Jo, jeg nupper lige en fridag og en venindeaftale, før tre aftenvagter og en søndagsvagt, og med ugens eneste solskinsdag i sigte idag, er jeg godt tilfreds med vagtplanens måde at arte sig på.

Dertil lurer lidt halve aftaler i kulissen med godt folk, kærestehygge og en længe venter “juleprøvemiddag” med familien lørdag. Vi skal altid lige i november liiige tjekke, om vi stadig kan lide flæskesteg og risalamande.

Hvordan ser din uge ud? Klar på det hele?

Jeg kan personligt mærke, jeg er i humør til at lave absolut ingenting idag, så jeg begynder ligeså langsomt – ligesom Pippi – at jage på mig selv, så jeg slipper dynens lune tag, får tændt bruseren, fingrene i vasketøjet og skrevet handle-ind sedlen.

Så her kommer “ugen der gik” til Jer:

.. spist hjemmejunk.
.. gået en hel dag inde i byen i 17 grader uden jakke på – lækkert for mig, foruroligende ihht. Klimadebatten.
.. Skægaben joinede desuden og bød på kaffe. Så bød jeg på aftensmad. Skøn dag!
.. lavet collager med tons af tv-møblet. Kæft altså, jeg synes det er et irriterende møbel, men når ens mand er nørd, skal man have noget til maskiner, højtalere og joysticks, man kan leve med. Kunne også være noget svævende? Altså, jeg kan slet ikke bestemme mig. Og vil samtidig have et nyt.. nu!
.. haft søde gæster. Den ene til morgenmad.’
.. den anden til formiddagskaffe.
.. en tredje til bedstemormad.
.. vundet årets (værste) vits, da jeg sendte den her til Skægaben.
.. holdt Halloweenhyggedag.
.. med denne obligatoriske film som afslutning. Altid god!
.. spist kage på job, i en vagt, hvor pausen var en af de ræddi korte.
.. fundet en af de smukke strik’s frem, og draget til K og Mor’s strikkeklub.
.. der var fantastisk lækker kage, damesnak og virkelig meget pænt garn og ideer på pindene. K kører 25% i sin Shop pt., og damerne fik udvalgt sig de fineste sager til årstidens projekter.
Jeg kan selv kun finde ud af at snakke og drikke kaffe, men det er vel også en slags talent.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *