A,  dagens humør,  snaksnak

Opsparet juleenergi, et rugbrød med glimmer og hverdagshelte.

Så blev der mandag, og vinterens første sne, ligger en små drys på hustagene henover ligusterhækkene.

Jeg hader sne – andre elsker det, og jeg glæder mig over at vi kunne høre saltbilen herhjemme, da vi lå under dynerne.

Jeg har en uge foran mig med alskens hyggelige planer – en suppedate med sødeste K, kollega-morgenmadshygge, gavekiggeri, julefrokost med dejlige damer, juletræ’s pyntning og familiefødselsdag søndag for Skægaben, der fylder år på næste torsdag.

Det skal nok blive rigtig godt alt sammen. Idag lader jeg derfor bare op inden en aftenvagt, velvidne om, at alle ugens øvrige dage er booket op med hyggelige, sociale ting.

Er I også begyndt at tage fat på nogle af juletraditionerne, her på falderebet til december?

Selv er jeg – sådan helt ægte – virkelig i julehumør allerede. Jeg får helt et sug i maven ved tanken om de mange decemberplaner, smiler overbærende over grimme nisser, kigger på kalenderlys, gyser glædeligt ved juledekorationerne med glødepærer der oplyser så smult i midtbyen og har sat julemusik på, bare sådan fordi, jeg trængte. Det er måske fordi, corona-årene har gjort, at jeg har opsparet det? For der har jeg først turde tro på, at juleaften kom med alt det, den skulle indebære, når jeg vågnede den 24., og der op af formiddagen ingen afbud var tikket ind på sms-listen.

Så i den forrige uge, er der selvfølgelig taget lidt hul på fornøjelserne nok engang.

I kan læse om det hele her.

Mine dage gik med at jeg..

.. var på tur rundt i midtbyen, som i denne uge har sparket de velkendte Aalborg-julevarermærker igang.
.. elsker det hele! Både julemarkede på Gl.Torv, Sallings Aalborg-LEGOvindue og det store træ på Nytorv, som tændes af selveste julemanden i kran.
.. og så er Penny Lane pyntet skønt op, og fået alskens juleguf på menuen.

.. fået en skøn “jeg tænkte på dig”-gave af kollegaveninde.
.. været på tur på Filmklubben, hvor starten gik på Spiret. Kæmpe lækker julesalat med and!
.. og vi var helt forelskede i Black Panther 2, som om muligt måske faktisk er bedre end 1’eren.
Wakanda for ever!!
.. haft den søde far til frokost.
.. oplevet snebyger i solskin.
.. været på shopping med dejlige søster E.
.. og spist ræddi godt på CafeVi2.
.. været kollega dybt taknemmelig over at kunne tage den nøgle, jeg kom til at tage med hjem fra aftenvagt med, da jeg havde fri dagen efter. Hun bor kun fem minutter fra mig, og sparede mig således for turen tur/retur. Så får man takkekort og flødeboller.
.. sluttet ugen af med pakkespil og glögghygge med alle de søde.
.. og set en nyudkommet, skøn og eventyrlig fantasy-familiefilm. Den genre bliver jeg aldrig for gammel til.

God uge til Jer!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *