dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS

Rigtig Glædelig Jul.

Til vores søde læsere, ønskes en rigtig glædelig jul.

Vi drager i dag ud til aftenskaffe hos vores forældre, og traditionen tro spiser rejemadder og ser juleshow, inden vi putter os på madrasserne og sover så godt vi nu kan, til juleaften banker på døren.

En dag med morgenmadshygge, kalenderpakke oppakning, gåture, kirke (godt, at de ikke aner, vi er udmeldte og bare elsker at synge julesalmer), slåskampe os tre søstre imellem (især hvis nogen vover at kilde, sådan på den uventet måde), Disneys Juleshow, forberedelser til julemiddagen og besøg af dejlige gæster, både i løbet af dagen og til festlighederne om aftenen.

Vi håber, I får en skøn – eller blot tålelig – en af slagsen.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *