antivoksen,  fjoller,  snaksnak

Nytårsforsæt, vi burde lave:

K skal:

(Ifølge sin mor) Stoppe med at sige “at gætte”, når hun mener “at regne ud”.

Finde ud af, hvad hun skal efter sommerferien, når studiet er slut.

Rydde op i sit køleskab med jævne mellemrum.

Smide alle strømpebukser med huller ud.

Blive gode venner med støvsugeren.

A skal:

Lære den lille tabel.

Sige færre upassende ting, som en ordentlig voksen.

Øve mig i at lukke vandflaske, deo’en OG gajolæske ordentligt, indén det kommer i tasken, så den ikke 8 gange årligt sejler i lakridsvand med sæbesmag.

Udvise tålmodighed og ro, ved kedsommelige opgaver, fremfor at jage gennem dem, flå i ting og “få dem overstået”, i håbet om at smadre færre ting i det nye år.

Putte hævekort direkte tilbage i pung, så det ikke ligger enten i lomme 1,2,3,4, på bunden af tasken, i regnjakken eller et par bukser, man så ikke længere har på.

Vi ved bare godt, det ligesom er spild af tid, overhovedet at prøve.

Er der noget, du bare aldrig lige kommer til, at blive sådan helt god til?

4 Comments

 • Abildjyden

  Jeg har fravalgt disse nytårforsæt, har aldrig rigtig forstået logikken, hvorfor skulle det lige være den dato ændringerne skulle tages, hvorfor ikke dagen, når ideen opstod?
  Hvis jeg sætter en dato ud i fremtiden for en ændring/handling på det personlige plan, bliver det en overspringshandling. Jeg handler/ændrer når jeg er klar.

  Håber andre ikke er så “kedelig” som jeg 😉

  • venterpaavin

   Vi synes også det er komplet åndssvagt med nytårsforsætter – det er også derfor at indlægget handler om dem, vi burde lave – og ikke om at vi laver nogle😂 Den slags er dømt til, at gå galt, hvis vi skulle tro, vi sådan fik en ny personlighed pga. årsskiftet.

   – A og K

 • Ellen

  Jeg har aldrig haft et nytårsforsæt og kommer heller aldrig til det … har det lidt på samme måde som Abildjyden 😁 – men jeg synes da, som mor, at jeres forsætter er gode. Men bedst hvis de bliver overholdt (der tittede mor lige frem igen) 😛 – held og lykke!

  • venterpaavin

   Enig! Som vi skriver i bunden af indlægget, kunne vi heller ikke drømme om at ha’ nytårsforsæt – vi synes det er total fjollede😂. Det vil være ren utopi at tro, det ville ske.

   – A og K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *