A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Solskinsglimt i det kolde grå.

Januar er lang, kold, grå og trøstesløs, og instagram bevidner om rigtig-rigtig mange, der kæmper mod D-vitaminmangel og vintertristhed, mens de drømmer om at slippe ud af den første måned af 2023.

Selv har jeg, som den jubelidiot jeg er, igang med min egen personlige yndlingskur mod solskinsmangel og grå skyer.

Jeg booker billetter, gør jeg.

I løbet af januar’s første måned har jeg derfor sørget for allerede, at kunne glæde mig til:

LytteLounge, Boyband edition i dag, på Aalborg Bibliotekerne.

Århustur, bla. for denne kortfilms-samling, at gå på museum og at besøge gode venner, her i weekenden.

Hostesaft for sjælen foredrag med to virkelig sjove damer d. 23 i Musikkens Hus.

Moby Dick, på Aalborg Teater, d. 1/2

Kærestetur på hotel ved fjorden, nær Flensburg, d. 10-12/2.

Camp Century foredrag i Thingbæk Kalkminer d. 14/3

Anita-triologien på Aalborg Teater, med tre forestillinger, som der er placeret hhv. d. 22/2, 1/3 og 15/1.

Broderistens Badass Broderier på Kaffe Fair d. 23/3

.. og inden længe skal der findes dato til årets forårsferie (Edinburg er vist planen), jeg har et Aalborg Historisk foredrag i kikkerten, samt par biografture til Operation Fortune og Quantumania i spil, plus en udstilling på Kunsten, der skal ses, udover et blandt et væld af fødselsdage der vanker i denne måned og den næste.

Så er intet så galt, at det ikke er godt for noget.

Har du noget rart i kalenderen at se frem til?

6 Comments

 • Mia N

  Hvor er det sjovt – lige før jeg klikkede mig herind, så sad jeg og kiggede på Sweet Deals og spaophold på tilbud og alt muligt. Fordi jeg trænger! Men som nyopstartet selvstændig vælter jeg mig ikke i penge 😀 Det er ellers den bedste januar-kur!

  Jeg håber, vi får indlæg om de forskellige arrangementer 🙂

  • venterpaavin

   Du har tydeligvis også “bestil billet”-kriller😄

   Er enig i, det er den bedste januarkur, så håber der på et tidspunkt igen snarest dukker penge op, til en sådan tur😍 Du er så sej at begive dig ud i al’ det nye.

   Jeg har som deltidsansat kommunallønnet (uden fællesøkonomi med herren) heller ikke liiigefrem tons af penge, men har sporadisk siden foråret investeret i årskort til Kunsten/Utzon, Aalborg Teater og Zoo, for på den måde at hive lidt gratis fornøjelser ind i skemaet 12 måneder frem🤩Det giver lidt frihed, til at vælge til.
   Dertil er et par af eventsene også gratis med “først til mølle” princip i mente – og dét er jo lige sagen for en nordjysk kræmmer😂👏🏻

   Dejligt at høre fra dig, søde Mia♥️

   – A

 • Conny

  Sikke mange gode ting, du har i kikkerten!
  I morgen skal jeg have indløst en fødselsdagsgave fra september: En tur i Skuespilhuset med mad først sammen med yngstedatteren.
  I Kristi Himmelfartsferien skal min mand og jeg til vandretræf i min hjemby Ribe med Dansk Vandrelaug (vandreture, rødvin og andet dejligt samvær med vandrere fra hele landet, som vi har lært at kende via andre vandretræf).
  Til juni har jeg bestilt billetter til en koncert med André Rieu som fødselsdagsgave til min mand (han elsker at se sådanne koncerter på TV, og så håber jeg, han også kan lide det IRL – jeg er ikke helt fan).
  Det er vist det i første halvår. Vi er ekstremt dårlige til at komme ud af starthullerne.

  • venterpaavin

   Det er da mange skønne ting at have på programmet!

   Et par af oplevelserne er også nogen, hvor jeg har foræret min sidemakker det i gave og skal også ind i AKKC og se Robin Hood, som er en gave til mig.
   Elsker at få/give oplevelser♥️♥️

   – A

 • Abildjyden

  Dejligt med så mange skønne ting til sjælen. Glæder mig allerede til at læse om dem.

  Jeg forsøger at holde mine dage meget stille, hvilket jeg har brug for. Altså udflugter ud i noget der kun koster brændstof til bilen, en cafe latte, og ellers små stunder i selskab med guldet. Jeg er så fyldt op for tiden, derfor er langsomheden og eget selskab guld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *