A,  fjoller,  K,  Lister,  snaksnak

Ting, der får mig til at lave samme ansigtsudtryk som Max Mule

Når folk lykkeligt har brugt en formue på fastelavnsboller, og kun stået i kø hele formiddagen for at få lov til, at gøre det.

Når man ved et uheld læser et kommentarfelt med granvoksne damer, der vil ind og se Magic Mike, og i den anledning slet ikke kan styre deres offentlige big-perv-brandert. Kysser de deres børn, med den mund?

Ting med banansmag.

Alle religiøse, der vil tilbyde mig en folder/frelse/et foredrag.

Når nogen kalder andre “modige” på grund af deres tøjvalg.

Folk med kender-mine siger: “Ja, jeg ved godt man nærmest ikke må sige det længere, men..” og så avokerer for, at netop de har untagelsesvis ret til at ytre sig racistisk, homofobisk eller chuvanistisk. Helst efterfulgt af et udglattende, men dog selvsikkert: “Altså, men det er jo ikke sådán ment, men I ved jo, hvordan det er”.

Når man “bare lige skal hilse” på en hund, før ejeren vil fjerne den fra en.

Alle der betegner, at nyde mad, med højt kalorieindhold som “at synde”.

Dao’s kundeservice.

Kvinder der proklamerer at de “har ben i næsen, og vil behandles som en prinsesse”.

Når nogen omtaler sig selv i tredjeperson.

Alle, der med stolthed i stemmen, fortæller om alle de gange at de har klaget på restaurant og i det hele taget altid anmelder enhver ferie, café eller koncertoplevelse med negative undertoner.

4 Comments

 • Abildjyden

  Jeg kan snildt få samme grimasse ved de fleste punkter, og indrømmer jeg falder ned mellem 2 stole, da jeg også selv kan være en af dem du kunne finde grimassen overfor, det er indgroede handlinger jeg bare ikke kan ryste af, der arbejdes på det, og ups. så falder jeg i igen 😂
  Pt. har jeg det svært med et dyr igen er kommet til DK, og debatten der følger med. Og her er jeg ikke faldet ned mellem 2 stole.
  Jeg er også utilfreds med Str. Bededag skal være en hverdag, ikke fordi jeg ikke vil arbejde, men præmissen. Og her har jeg mange argumenter i posen.
  God søndag

  • venterpaavin

   Haha, ja, vi gør jo helt sikkert tusinde ting som irriterer eller frastøder mange af vores bekendte/venner/kollegaer – sådan er livet nok bare😂

   Og ja, man kan undre sig, til solen en dag ikke står op😄

   – A og K

 • Charlotte (Uglemor)

  Helt enig i alle punkter. Bortset fra DAOs kundeservice, som jeg ikke kender til 😉
  – “Så fik man lige” kan bringe mig helt op og ringe.
  Må jeg have lov til at tilføje folk der mener at dyr burde have fortrin frem for børn – for eksempel når man ikke vil slukke springvandet, så børn (og voksne) kan få lov til at løbe på skøjter på gadekæret af hensyn til 20 ænder, der bare kan flyve ca. 300 meter til et andet vandhul.
  Det kan altså gøre mig noget så … Især når de så i næste sætning fortæller om deres egne meritter på selv samme gadekær!

  • venterpaavin

   Pettitesserytteri er det værste – generelt skal man jo ikke gøre et problem ud af noget, der slet ikke behøver at være et problem😄 Det er ovenstående et godt eksempel på.
   Håbløst!

   – A og K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *