der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  føz,  hurra,  K,  snaksnak

Et hemmeligt hurra

For lidt over et år siden fik jeg en åbenbaring, mens jeg lå i min sofa og stenede Instagram. Jeg fandt den sidste puslespilsbrik til den plan jeg havde brygget på i længere tid. For i alt hemmelighed har jeg gået og drømt om at holde et surpriseparty. Ikke sådan et fancy, amerikaniseret eller tårevædet et – men et festligt, uformelt og hyggeligt et. Jeg vidste allerede hvem det skulle gå ud over, og jeg havde også en god ide til hvornår. Problemet var mere hvor – for når familien er stor og man også gerne vil have lidt venner, kollegaer osv. med, så skal der altså lidt plads til.

Den sidste brik var et selskabslokale. Altså sådan et som A og jeg gentagende gange har holdt vores egne fødselsdage i. Det kunne jeg åbenbart ikke lige kode sammen. Men da 10-øren faldt var der ingen vej tilbage. Jeg skulle bare lige have begge søstre med på ideen. De var heldigvis ikke svære at overtale, og i løbet af meget kort tid havde vi planlagt hele festen.

Kæmpe kagebord , pynt i pastelfarver, brød med ost, rabarbersaftevand, kaffe i spandevis, favorit øllen på fad og alle de mennesker, som der holder mest af vores mor. Det var nemlig hende, at hele cirkusset skulle gå ud over.

Så den sidste weekend i januar løbet hele festen af stablen. Hun bliver egentlig først 60 sidst i februar, men vi ville sikre os at vi kom først – så der ikke blev planlagt andre fester eller forhindringer på vores vej.

Trods en smule glædespanik var planlægning og udførslen virkelig sjovt og hyggelig. Vi tre nyder at lave ting sammen, og er ret effektive når det gælder, så alle var glade og tilfredse, da den stor dag endelig oprandt.

.. og det var en succes. Helt uden lige. 95% af de inviterede kunne komme – selv dem der skulle over sund og/eller broer, der var mad nok og stemningen var i top. Fødselsdagsbarn havde intet gættet – og truede kun med at skyde os en enkelt gang, så det kunne på intet niveau have været finere.

Der er intet som et surpriseparty til få til at føle sig lige dele levende, lykkelig, spændt og taknemmelig!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *