anbefaling,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Ud & Se

Den seneste tid har budt på diverse oplevelser og vi har samlet lidt af dem, så du måske, såfremt du søger lidt underholdning i den kommende tid, måske får lyst til at slå til på noget af det samme.

Man sku’ jo nødig gå hen og kede sig.

Vi anbefaler derfor:

Hostesaft for sjælen – foredrag

Se det, hvis du også er “Maise Njor”fan helt ind til knoglerne. Og hvis du kan lide begavede, ærlige og morsomme kvinder generelt. Bogen har vi allerede læst masser af gange, men det er altså noget andet at opleve deres dynamik live.

Et uformelt, klogt og hyggeligt arrangement.

Find billetter her.

The boyband tour – show

Set det, hvis du kan lide et godt sceneshow, plat humor og at skråle med på Pop-klassikere. Her er det ikke skønsang, men stemning der tæller. Nostalgien skinnede igennem, og publikum sang højere end dem på scenen hele vejen igennem – hvilket måske endda var heldigt nok.

En festligt og energisk oplevelse.

Find billetter her.

Avatar, The Way Of Water – biograffilm

Se den, selv hvis du ligesom os, ikke blev synderligt fanget i 2009 af den første Avatar. Her er løbet øjensynligt ikke kørt.

Med The Way Of Water, var vi både tryllebundet af den magiske verden, de har skabt, det spændende plot og de absolut eventyrlige omgivelser, som man simpelthen ikke begriber, de kan skabe på en skærm.

Virkelig livagtig, barsk og flot animeret filmoplevelse.

Find billetter her.

Moby Dick – teater

Se den hvis du trænger til en tidslomme, med anaologe midler, gamle myter, en forlængst glemt sejlerjargon og oldschool action.

Der er dømt ægte roman-nostalgi, når værdien i et selskab måles på den, med den bedste historie og der konkurreres på ligedele mandsmod og hvalviden i Aalborg Teater.

Find billetter her.

Ord|Billeder, Dorothy Iaonne, Alto – arkitekt og kunstner – kunstudstillinger.

Se dem – altså de tre nyeste udstillinger på Kunsten, hvis du har brug for lidt af det hele.

En leg med ord fra kendte ekvilibrister, der tolker et kunstværk, et smukt og fokuseret arbejdshjørne hvor drømme bliver til virkelighed, samt en festlig, sensuel og oprørsk farvelade af en udstilling i kælderen.

Hvad mere, har du brug for? Lidt at styrke dig på? Så er det godt at Brasseriet både byder på vådt og tørt.

Find priser og info om dit besøg her

3 forestillinger i Henrik Szklanys gribende trilogi – henvendelse Anita

Se den, hvis du (som os) gik glip af første del af historien om Anita. Marie Knudsen Fogh og resten af holdet gør det urealistisk godt. Når man selv har brugt sit liv på at arbejde med ressourcesvage mennesker, så er denne perle helt særlig.

Et grotesk, storslået og indlevende forestilling med masser af humor og barske realiteter.

Find pris og info om dit besøg her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *