A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  nej tak,  snaksnak

Kobekød på gaflen, ballonpynt og myrekrig.

Man står op til blå himmel, grønne spire og fuglekvidder – den mest reele “stilhed før storm”-røgslør længe.

Som K skrev i sit indlæg fra tidligere idag, så havde jeg også lige nået at glæde mig til forår, for fuld hammer, og drømte om forårsjakken snart skulle på banen.

Det danske lunefulde vejr er naturligvis komplet skadefro – at vi hoppede på den igenigen i år! Akkurat som da jeg som teenager, kørte aviser en april, hvor man ikke kunne kyle dem over snedriverne og ramme gårdspladsen, på bondegårdene ude bag byen, alene fordi de var så høje.

Jeg har derfor sikret mig at inhalere en god gedin gang solskin og lys, før heldet vender i nat – håber I der bor i det nordjyske har haft mulighed for det samme og kommer godt gennem stormen.

Min forrige uge gik med at jeg:

.. var til dejlig krimi-bogcafe på biblo. Masser af gratis kage, twix-blanding, kaffe og boganbefalinger.
.. selvfølgelig akkompagneret af dejlig pause stemningsmusik – elsker bare de arrangementer.
.. været på Ministeriet og fejre sød veninde sammen med K og spist dejlig brunch.
Tror faktisk mig og K endte med at spise morgenmad og drikke kaffe to gange yderligere i den her uge – den slags sker jo.
.. købt en lille pose blandet hyggeri til den sødeste SøsterE.
.. som bød på lækkerier på Nadias, mens vi fik snakket om alt og ingenting.
.. været afsted med Underlig Filmklub – denne gang for at nappe en normal film, lidt for afvekslingens skyld og særligt fordi vi alle tre elsker Marvel. Så kan vi jo ligeså godt udnytte det og at tage afsted i flok. Antman part 3 tager ordet “myrekrig” til nye højder.
.. stukket forbi granmostrenes nye hjem.
.. dejligt flashback til rækkehus miljøet, hvor jeg havde en del venner som barn, hvor der blev hygget med snak, kaffe og med hjemmebagte fastelavnsboller.
.. været inde og blive blæst væk af Anitta nok engang på Aalborg Teater.
.. fejret svigerfar’s 58 års fødselsdag med noget så fint som ægte kobekød.
.. en gang “kødsymfoni” på Meat var vi alle enige om, generelt var en imponerende omgang. Det kan varmt anbefales som en lækker og uformel madoplevelse i det nordjyske.
.. spist morgemmad med en veninde, som havde hentet vores færdige værker fra Art By Me.
.. Søster E opdagede straks at det var (marmor) balloner, jeg havde forsøgt at dutte mig frem til, mens tøsesnakken gik og roséen gled ned på keramikcafeen.
.. den er nok mere sjælden end reel køn, men den har fået lov at flytte ind på gæstetoilettet på stueetagen. Skægaben elsker den heldigvis, og synes at han og jeg skal derind en dag – så kan jeg nemlig også lave en til bryggerset.

God mandag til Jer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *