fjoller,  Hilsen Suresen,  K,  kender i det,  knap så nice,  snaksnak

Ja, det jo egentlig lidt fjollet, men..

.. Jeg savner allerede solen. Ja, det lyder jo lige dele idiotisk og dramatisk. Jeg har ikke engang tjekket, hvor længe det formodede uvejr skulle stå på, men jeg er bare slet ikke klar på det.

Jeg nåede jo lige at glæde mig. At nyde cykelturene lidt ekstra, at drømmer om forårsfregner og tænke at få sat min altan i stand. Altså, jeg når jo nok alle de ting på den anden side af sneen, men bare tanken om, at det ikke sådan rigtigt er forår endnu er lidt kedelig. Der er dog ikke andet for end, at jeg må tage mig sammen – se det som en mulighed for at have noget at se frem til. Og huske på at dette er de danske vilkår. Solen kommer først for at blive, når den selv vil.

Det er selvfølgelig også rart at gå og glæde sig.

Apropos at glæde sig, så er vores Kiel-ferie jo også lige om hjørnet. Vi har alle været der før, men for mit vedkommende er det år siden. Det bliver et glædeligt gensyn, uanset hvad vejret bringer. Vi skal alle tre søstre afsted, og den form for lykke kan hverken vind eller vejr hamle op med.

Hvad går du og glæder dig til?

One Comment

  • Daisy

    Jeg glæder mig til at flytte ud i kolonien. Har en koloni have i Berlin, hvor jeg bor hver sommer. Det er dejligt at komme ud hvor fuglene synger, selvom det nogle gange er så voldsomt at det forstyre mine online møder 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *