A,  afslapning,  jeg elsker det,  snaksnak

Kykloper, kæmpekatte-klap og kunst.

Så løber vi på det sidste påskeenergi i denne omgang.

Jeg har virkelig haft en dejlig uge, med mange hyggelige ting, uden at ha’ følt mig fortravlet – ej heller på arbejde, hvor flere borgere naturligvis også har nydt godt af højtidens mange invitationer til påskehygge og besøg derhjemme, hvilket giver ekstra rum til hygge om de beboere og de opgaver der er i huset, og dermed flere grin og drilleri hele linjen over. Det er win/win for alle parter.

Jeg runder også godt af, med at glæde mig over, at Skægaben og jeg om lidt kan spise morgenmad sammen, inden han smutter på stadion og jeg i aftenvagt – begge øjensynligt i solskin, hvis man skal tro på, hvad himlen byder på pt., skulle holde stik.

Min påskeuge gik med at jeg:

.. var inviteret til påskefrokost i svigerfamilien.
.. skønt mad og selskab.
.. og holdte åndedrag, da fløjten lød midt i kaffen og AaB var videre i pokalfinalen.
.. været på smukke Kunsten med veninde og dennes datter. Skønne frøkner at dele sit årskort med.
.. både den nye udstilling, de faste og brasseriet nåede vi forbi.
.. det var ligeså fornøjeligt, som det altid er.
.. været i Zoo og distanceklappe lynxlynx’en, der for en gangs skyld var tætte på, begge to.
.. og der skulle vi naturligvis også lurer deres FN-mål udstilling, nu vi var der.
.. spist fabelagtig morgenmad hos K.
.. nydt solen ved bådhavnen i Vest.
.. og den gode mad på streetfood’en, hvor min veninde og jeg gik målrettet mod en Dosa efter votering.
.. se da lige!
.. været i biffen med en flot fyr!
.. haft påskeæg med på job.
.. nydt lidt ro hjemme før en lørdagsvagt – påskepynt, solskin og spil i baghaven med Skægaben. Det holder.
.. taget del i den årlige påskefrokost hos Mor og Far. Dejlig dag! Virkelig lækker mad, blev det også til – endda med nogle udskiftninger i retter i år – jojo, lidt vovet er vi blevet på vores gamle dage.
.. brugt resten af søndagen på DR’s påskeserie for børn.
.. og spist pommesfrites. Bare fordi vi ku’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *