A,  jeg elsker det,  kender i det,  snaksnak,  VinSvin

Lokalpartrioti, morgenmadsvin og en tanke til Sam.

Så blev det sørme påske.

Eller, det er det hvertfald lige om lidt.

Skulle Jesus – mod alle odds – eksistere, er han nok en kende fortørnet over at det hele går op i Antonberg, cellofan, påskeliljer til 7 kroner og snaps, men jeg klager ikke.

Jeg har pt. et par dejlige venindeaftaler på hhv. Streetfood og Kunsten, en kærestetur i Zoo, samt to x påskefrokost med familie og svigerfamilie, at se frem til. Dertil kommer naturligvis også en lille håndfuld aftenvagter, men det går såmænd også nok – særligt når der i blandt er 2 dage med helligdagstillæg. For en slasker på deltid, er det altid velkomment.

Men først skal vi dog lige ha’ pløjet forrige uge afviklet i stort og småt, inden jeg hopper i bad og suser mod Vestbyens mange gadekøkner.

Mine dage gik med at jeg:

… været til overdådigt snackbord hos K, til Underlig Filmklub, hvor vi denne gang rundede “Pig”. Sært, meningsløst og mørkt – og med Nicolas Cage i ført blod og lange underhylere.
.. så “Pig” passede med andre ord perfekt til det svinske måltid, vi havde bestilt. Det nye “U-sundt” i Aalborg havde kræset om detaljerne, og vi gør det helt sikkert igen.
.. takket ja til at indløse det gavekort, jeg gav meget sød veninde i fødselsdagsgave. Så blev tøjvask og fornuftige ærinder fluks udskudt, og turen gik mod Salling Rooftop.
.. smørrebrød, rosé og særligt venindesnak før en aftenvagt er altid måden at føle, man kommer med et overskud til 8 timer med fuld fart på.
.. grint uforholdsmæssigt meget af det her meme. Vi har set Ringenes Herre x mange i de unge dage, hvor man ku’ ha’ tømmermænd 3 gange om ugen, og K og jeg havde så ondt af Sam. Støttepædagog, bodyguard og pakæsel for uduelige Frodo. Suk. Klart han vandt pigen!
… nydt at solen rundede Aalborg.
.. set “Hook” hos Søster E. Kæmpe klassiker.
.. også her blev jeg sørget utrolig godt for. Både via lækker pizza og via hjemmets kat, der både ville bade mig og ælte mig om til et brød.
.. nydt at se det her ske. Vi rykker nok stadig ned, men igår var smuk.
.. drukket kaffe og spist morgenmad med K. Naturligvis.
.. svinget ind forbi Boulevarden og kunne lynsnapt fange et smukt lysglimt, uden at fotografere en masse mennesker. Imponerende!
.. her fik jeg prøvet Helmuth’s brunchbuffet efter de har puttet “fri bobler” på menuen. Farligt og luksuriøst – og min veninde og jeg fik da hvertfald drukket en fem glas.

God uge til Jer.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *