brok,  dagens humør,  fjoller,  K,  snaksnak

Kan vi så få noget søvn, tak?

Eller kan jeg i det mindste? Det kan jo reelt set være, at I andre har fået jeres del. Jeg havde sådan håbet, at jeg ville kollapse af træthed sekundet at jeg trykkede “send” på min opgave igår aftes. At jeg bare ville glide ned af kontorstolen, og landet på gulvet i en form for lettelses-koma. Det viste sig dog hurtigt, at jeg slet ikke havde været så nervøs og anspændt at det blev en reel mulighed. Altså det var skønt at få den sendt. For så er der ligesom et par minutters pause, før næste skoleprojekt starter op – og det skal jeg huske at sætte pris på. Det ville bare være lidt nemmere, hvis jeg ikke var så forbandet træt. For træt til at sove måske? Kan det være en ting?

Jeg afleverede min opgave 14 timer før deadline. Det er vildt for mig. Jeg plejede altid at sidde lige til kliptid med adrenalinånd, hastige, aggressive klik på computeren og raseriudbrud ad libitum. Men de sidste par gange har jeg sendt opgaven dagen før. Lidt fordi den var klar, og meget fordi jeg ikke gad glo på den mere. Tænk, at være den type voksen nu. Hvad var/er dit forhold til deadlines? Afleverer du før, under eller efter deadlinen?

Anyway, så står en lur ret højt på ønskeliste lige nu. Det kan jo være at min nyfundne frihed kan få mig så langt ned i gear, at det kan lykkes. For søvn avler søvn, i hvertfald her i huset. Jeg sover aldrig mindre end dagene efter at jeg har sovet virkelig lidt.

Så det kunne da være fedt, hvis man var typen for hvem koffein havde nogen effekt. Godt at de næste dage er fyldt med hygge og søde mennesker. Det gør mig altid ekstra glad.

Nu vil jeg snuppe dagens første kop kaffe, og hygge mig med at gøre klar til dagens første gæst ankommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *