blogleg,  fjoller,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster

A spørger K:

Hvilke tre ting, er du virkelig god til?

At spise smeltet ost, at eje en elcykel og lære sange uden ad.

Hvad er den mest mærkværdige situation du har stået i, og hvordan foregik den frem?

Denne er godt nok svær, for føler jo en måde at jeg ikke har stået i andet, og alligevel kan jeg ikke nævne en eneste. Måske skulle jeg bare henvise til vores indlæg om underlige oplevelser, og lade det være et bud på nogle af de mærkværdige ting, som jeg har oplevet på min vej.

Har du nogensinde brudt loven? Hvis ja, hvordan?

Av Av, den var værre – jeg tror jeg nøjes med et beskedent ja. Dog på den ret uskyldige og en smule teenage-agtige måde. Men har vi ikke alle sammen det? Altså bare en lille smule?

Hvad samlede du på som barn og hvorfor?

Jeg var en supersamler og samlede på alt fra servietter, hul-sten, glansbilleder og brevpapir til Little Petshop, Playmobil, Barbie, Diddl og alt mulig andet legetøj. Vi er altid blevet kraftigt opfodret til at samle, og det har virkelig bidt sig fast. Jeg nyder stadig at samle som voksen og synes det er en vidunderlig egenskab at have.

Hvis du skulle have et TV-program, du selv måtte udvikle, hvad ville du så gerne instruere?

Det ville nok kræve den del tid i tænkeboksen. For synes ikke rigtigt at verden mangler nye programmer. Jeg synes måske omvendt at der er for mange. Altså af de med reality, konkurrencer om mad eller dans, huskøb, renovering og andet som i bund og grund ikke siger mig noget som helst. Jeg er en sucker for skodserier og dokumentarprogrammer, og det er mest det. Og den slags egner jeg mig vist ikke lige til at stå for. Men jeg går i tænkeboks, og lover at stå frem, så snart jeg har noget genialt på tapetet.

K spørger A:

Hvad er den mest mærkelige eller morsomme drøm, du nogensinde har haft?

Tror, at da jeg drømte at vores forældre havde kidnappet vores lillesøsters veninde, var det særeste. Hele byen var på den anden ende, og mine forældre lod bare som ingenting. De havde tryllet hende om til en blå tegneserie-bulldog, og havde hende ude i haven, og var umulige at overtale til, at gå til bekendelse.

Hvad er den mest underlige eller sjove vane eller ritual, du har, når du er alene?

Åh, her gad jeg godt kunne se mig selv udefra, for noget gør jeg nok. Det underligste er måske, at jeg tit er super adfærdsforstyrret og ofte overlapper tyve opgaver – jeg laver tre indmellem, jeg fører nummer et til dørs. Tusinde skabe og skuffer åbne og fem ting igang på en gang, allerhelst – det skal ikke være kedeligt. I forrige uge kom jeg til at tænke på ukrudtet i haven på vej fra Netto. Så jeg satte åbenbart bare varene ved trappen, bare for at se set an – gik i baghaven og begyndte så at for flå ukrudt op, fik efter en halv time øje på æbler der var faldet ned, går fra ukrudtet for at samle dem op til æblegrød, vil så gå tilbage med dem i køkkenet, får øje på ukrudtsspanden, gør det færdigt, jeg var i gang med og tømmer ukrudtet i komposten, får taget æblerne med og ved hoveddøren, ja – der står varene stadig. Superflot.

Hvis du skulle lave en tidskapsel til at grave op om 50 år, hvad ville du lægge i den for at repræsentere dig selv og din tid?

Det ville være den sjoveste opgave. Jeg ville umiddelbart lægge en Harry Potter bog, familiefoto, en fingerring, et glas peanutbutter, en skør julekugle, mine årskort til forskellige steder og et album med rejsebilleder.

Hvad er det mest ubrugelige som du (ufrivilligt) går rundt og husker på?

Jeg kan alt for mange af mine venner’s forældres numre fra folkeskolen, og enormt mange sange. Jeg kan synge med i 3 timer i træk, på Skægabens og mine playlister, når vi kører til grænsen, og stadigvæk kan jeg oveni alle mine hiphop cd’er, 80% af Disney’s sange og hele folkeskole-sangbogen udenaf, samt teksterne på et hav af numre jeg hader, eller ikke kender kunstneren på.

Har du nogle efterårstraditioner, som du ser frem til i de næste måneder?

Jeg glæder mig til adventsmiddag med familien, fællesfødselsdag med K, Århus udflugt og solide mængder suppe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *