A,  fjoller,  K,  Lister,  snaksnak

Det var alligevel lidt underligt dengang..

.. vi kravlede op via brandtrapperne på murene, til vi stod på taget af en tårnhøj bygning på Vesterbro, hvor vi delte en sixpack, sammen med to ukendte drenge.

.. jeg som 15 årig dukkede op til en fest i Aalborg C kun med få bekendte, og mit (for mig ukendte) rygte havde indhentet mig. Jeg havde åbenbart kogt en kat engang.

.. jeg blev foræret en metaldåse med en most banan i.

.. vi sov på en masse aviser på en banegård efter en hiphopkoncert. Især fordi vi måtte forsøge at overbevise vagten om, han havde set syner, for det måtte man sjovt nok ikke.

.. en ældre mand iført nedknappet skjorte og guldkæde, hvis lejlighed min veninde og jeg lige havde fået rundvisning i, afsluttede touren med ordene: “.. før I to tøser smutter igen, så skal jeg lige vise jer noget, som I virkelig vil synes om”. Det vi virkelig ville synes om, viste sig at være et gulv-til-loft-skab fyldt til randen med nisser.

.. jeg ink. vores forældre, blev kaldt til møde på folkeskolen, fordi mine lærere troede, at jeg måske ville ende i en sekt, fordi jeg hørte Marilyn Manson (som lå på Boogielisten i de år).

.. vi fandt et badeværelse med to toiletter, så vi kunne tisse synkront og se hinanden i øjnene imens.

.. vi drak os så fulde før en koncert, at det eneste minde vi har fra aftenen er et billede af en bukselomme, hvis ejermand vi heller ikke ved hvem er.

.. vi puttede en røget fisk ind i en bog på depotet på gym, blot fordi det ville undre den, der fandt den, hvordan den endte der.

.. vi drak en øl med en far til en af de rappere, som havde deltaget i MC’s Fight Night, da han agerede chauffør til showets afterparty.

.. da jeg i 10 år ikke havde ansigtstræk eller øjenbryn i mit pas pga. blitzen.

.. Vi tog til privat-morgenfest i Kayrødsgade og drak en hel del vodka blandet op med mundskyl.

.. den høje, kronragede mand med slangen tatoveret op af nakken og ned over panden, aede mig på kinden og kaldte mig “Lille Ferskenkind” hele aftenen på LA Bar.

.. en bedårende ældre dame var så begejstret for min insats, som hendes hjemmehjælper, at hun belønnede mig med æren af at holde et billede af sin kæreste. Billedet viste sig at være et udklip fra et kulørt blad – et udklip af skuespilleren Kurt Ravn.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *