A,  anbefaling,  inspiration,  juleri,  snaksnak

Fordi alle børn fortjener en go’ jul

Igen-igen i år, vil vi gøre lidt usponsoreret reklame for hverdagsheltene på Julehjælpen.dk

Vi støtter dem hvert år og vil så gerne udbrede budskabet om, hvor nemt og hyggeligt det er – og at det såmænd også muligt at gøre ganske gratis.

Julehjælpen modtager nemlig både fine brugte sager, såvel som nye “gaver” – så har du fejlkøb eller velholdte ting med gode år tilbage, så stik ind og glæd børn, teenagere og forældre med alt fra tøj, makeup, boliggrej, sportsudstyr, teknik, hobbygrej, legesager og julepynt.

Du bestemmer, hvad du har lyst til at byde ind med.

Måske du aldrig rigtig fik brugt den kække kogebog og den blender, du ønskede dig under corona, da du troede du skulle blive en “rigtig smoothiepige”? Så glæd en 17 årig der skal flytte hjemmefra.

Mulighederne er mange.

Det gælder bare om at tænke efter: Har du fået et halstørklæde, en parfume eller et neglelaksæt du aldrig har taget i brug, fordi den ikke er dig? Er der boligpynt i skabet, der ikke er plads til, som ellers er cool? Fik du en populær roman i år, du kun har læst en gang, eller har I børnebøger i god stand? Ligger din mands løbetøj/regntøj/sportssko købt i størrelse “lidt for små” ubrugt i gemmerne? Har din søn hoppet på en legetøjsdille, der kun holdt i 2 måneder og nu ligger det bare i en kasse, såvel som den store datters førhen skattede samling perler og perleplader? Har du stofrester til at sy lidt dukketøj, eller har du en sød gåvogn på loftet i upåklagelig stand?

Få slået det op hos Julehjælpen, for søren.

Alt du skal gøre er at oprette dig, uploade billede + beskrivelse af din gestand/genstande og opgive om du vil sende, eller om modtageren skal hente hos dig. Akkurat som på DenBlåAvis eller Marketplace på Facebook, bare nemmere.

Julehjælpen matcher dig nemlig med en glad modtager og du får blot en sms med mail, adresse og nummer, så du sammen med vedkommende kan finde en dag/tidspunkt for udveksling af gave – medmindre du selvfølgelig bare sender den.

Jeg får altid tingene hentet hjemme – det fungerer upåklageligt, og julestemningen er aldrig til at tage fejl af. Det er ren win/win for begge parter. Bor man ikke i en større by som fx Aalborg – og har man kørekort i det hele taget, vil det sikkert ofte være en stor hjælp for de dejlige, travle/syge/underbemandede/kapitalfattige familer at du kunne bringe ud, eller at man vil bruge lidt penge på at sende – jeg har fået hjælp af Skægaben + bil til at gøre det to gange, for at lette familierne i snevejret.

K og jeg plejer i øvrigt enten at videregive egne ubrugte fejlkøb, eller at købe noget hyggeligt og rart, vi har lyst til at glæde nogle børn med – en hobbypakke med glimmerlim, tegnegøgl og perler, en julekurv med guf for hele familien, eller tøsepakker med ‘dullegrej’ til teenagepiger/drenge.

I fald du ikke har overskud til at købe gaver eller har noget på lager, du vil give, så frygt ikke. Alternativt kan du sende lige det beløb, som du kan undvære til Mobilpay til 95737.

Fordi, alle børn fortjener en go’ jul♥️

5 Comments

 • Ellen

  Sikke en god ide! Tak for den oplysning – jeg vidste ikke, at Julehjælpen fandtes i dette koncept. De fleste af os har nok noget, der kan doneres, så jeg vil fluks tænke over hvad jeg kan bidrage med.

  • venterpaavin

   Velbekomme, Ellen – dejligt at høre, at du har fået mod på at se på om der er noget fint og gavevenligt i dit hus, uden brugtspor. Jeg samler altid husets fejlkøb og dobbeltkøb sammen i et skab, og dertil køber jeg fine ting nedsat i Føtex/Netto’s spotafdeling (børneting og babytøj er der virkelig tit, såvel som cremer/shampoo og flyttehjemmefra-grej) ind i løbet af året, for at gemme dem til formålet. Så kan jeg pille alle 5 og 10 og 20 kroners klistermærker af og glæde nogen med nogle “sammenpakker” til jul hos Julehjælpen.

   – A

  • venterpaavin

   Det er brandsmart at begge muligheder forelægger. Det første Julehjælp match idag afhentede en “værtindepakke” med min julegave fra arbejdspladsen forrige år – et Hammerhøi julehjerte i porcelæn, som ikke passer ind herhjemme, og derfor aldrig forlod æsken og en fin gaveæske med håndcremesæt, jeg fik for 12 kroner på Mofibo.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *