dagens humør,  inspiration,  jeg elsker det,  juleri,  snaksnak

Julegaverne i hus.

Så er alle julegaver på (nær en) enten puttet i kurv fysisk (det gør jeg helst, for at støtte butikkerne) eller på nettet.


Nogle kalder det juleræs – jeg synes det er så hyggeligt.

Varmede i øvrigt op med en sildemad og grønkålssalat med valnødder (swipe) til morgenmad, før afgang – breakfeast for christmas champions.

Udover gaver fik jeg også hentet en julekrans – orkede ikke lige selv at fifle med gran, ståltråd osv, og jeg smed derfor en Vejgaard-dollar efter en køreklar granfætter fra Føtex. Haven har jeg ikke været i i god tid, for at hente pynt, men jeg må konstatere at lidt også har ret. Resten må blive når uvejret har lagt sig, for at have 10 minutters solskin mellem regnbyerne, gør det altså lidt svært at lege krea.

Et enkelt buketglimt fra rondendon og lidt ‘bær’ fra rosenbuskene, og en lille glaskugle tæller også som gældende værk for i dag – for en dørkrans, det skal vi altså have.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *