A,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  snaksnak

Tøvejr.

Jeg har læst “Den Lange Vinter” og endnu engang klaret mig med Laura Ingalls erinderinger fra de 7 måneders snestorm, til der igen blev solskin og grøn plæne.

Lige nu ligger jeg på solsengen på terassen med en kop kakaokaffe og lytter til fuglefløjt, efter 40 minutters gåtur. Bedre fås det ikke i slutjanuar.

Imorgen kommer regnen – men pyt. Sneen er væk og weekenden byder på ene af gode oplevelser, jeg glæder mig helt vildt til. Og plusgrader, ej at forglemme.

4 Comments

  • Karin

    Hvor lyder det bare fantastisk. Nåede det ikke, altså ud på solsengen, de tunge mærke skyer er kommer sammen med jeg fik fri fra job, øv. Er optimist, der kommer flere solskinsdage i 2024, skal vi ikke aftale det? 🌞😎

  • Piskeriset.dk

    Solskin i januar udløser altid (alt for) mange endorfiner i min hjerne, og jeg begynder straks at tænke på forår! Aaah, det var virkelig dejligt med solskin (og at kunne gå i normalt tempo i denne uge uden at være bange for at blive ufrivillig skøjteprinsesse! :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *