A,  anbefaling,  bøger,  jeg elsker det,  K

Audible eventyr

De desperate husmødre.

“Mit Liv på Et Fad” kaster dig ind i en verden af humor, hjertevarme og autenticitet gennem øjnene på vores uimodståelige heltinde, Clara Hutt. Som en hårdtarbejdende mor jonglerer hun elegant mellem freelance-skrivning og forældreskab, mens hun kæmper med hverdagens små traumer. Hendes liv er fyldt med trivielle udfordringer, lige fra en dominerende mor til en uengageret ægtemand og et par børn som hun elsker himmelhøjt. Clara’s bekymringer spænder bredt, lige fra vægt og garderobe til ægteskabelige udfordringer og pinlige sociale situationer, herunder et katastrofalt interview, hvor hun endte med at give en berømt dansestjerne lus.

Clara’s fortælling er krydret med skarp, selvironisk – og til tider upassende humor. Igennem bogen viser hun en jordnær og autentisk tilgang til livet, hvilket gør hende både relaterbar og elskelig. Hendes uperfekthed og charme er en påmindelse om, at det er okay at være lige den man er, og hendes karisma og skarpe replikker både charmerer og stjæler hjerter.

“Mit Liv på Et Fad” er ikke bare en bog, man læser én gang og glemmer. Den er en tøsebog, der vil blive hentet ned fra hylden igen og igen, fordi en genlæsning føles som en snak med en god veninde.

En morsom og fantasifuld fortælling om livet som middelklassemor i en familie på tre, i England.

Fortælleren er Lucy Sweeney, en forhenværende nyhedsrapporter, som nu forsøger (ofte som i en følelse af en lang kompromis) med kærlighed til sine børn, trivialitetskriller og et virvar af følelser, at navigere i hverdagens trummerum som mor, kvinde, datter og kone.

Man kán jo komme til at gå og kede sig lidt – og så kan alt jo ske. Særligt når Lucys evne til at holde orden, er temmelig lille, såvel som hendes evne til at dagdrømme er stor – og tit og ofte ender hun i situationer, hvor hendes fantasi først og fremmest er den, der redder hende fra katastrofe, eller som minimum en prekær situation.

Vi følger derfor livet med tre drenge, lus, en træt ægtemand, rod i venindeflokkens kærlighedsliv, broderens psykologiske analyser, samt ligedele kampånd og flirteri i forældregruppen på skolen, som særligt kammer over i drama, da en kendis-forældre entrerer klassen.

Alle involverede i Lucy’s liv, ender nemlig med at ramle sammen i et kompliceret spind – og den der skal holde styr på alle løgne, skjulte agendaer og baggrundshistorier, bliver naturligvis hende selv – og hvordan mon det lykkes?

Læs bogen, hvis du vil underholdes af et liv om segmentet du finder i ligusterhækkenes højborg, hvor store og små problemer, kan få hverdagen til skride ud på en glidebane ved et enkelt fejltrin, fristelse eller misforståelse – det er virkelig svært, ikke at grine undervejs, hvis du spørger os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *