Anne,  antivoksen,  Mad,  PURE NICENESS,  yum

Vejen frem i livet..

Faktisk, har jeg været så heldig, at få serveret tre retters hele to gange i denne weekend – og I skal bestemt ikke snydes for at se fredagens efterårsmenu – for det var virkelig godt. Den passede helt perfekt til en kold og blæsende oktoberdag, med følgende retter:

 Rygende varm tomatsuppe med chili og ostebrød.

  Bøfstroganof med svampe, bacon og silkeblød kartoffelmos.

 Samt hjemmelavet kaffeis med valnødder. 


Og efter overstående festmåltid var ovre, blev der rykket ned i de bløde sæder, til en god gang film og ikke mindst 500 gram bland-selv-slik – og da det så var udraderet ved en 2 tiden, kunne man trampe mæt og tilfreds i seng. Det er altså vejen frem i livet, hvis man spøger mig.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *