Kit,  Mad,  opskrift,  skemad,  yum

Opskrift på rød suppe

Rød suppe er min vinterfavorit – den er billig, lækker og kan varieres i en uendelighed. Det er en god måde, at få brugt sine rester på. Jeg elsker, at fylde den med enten rejer, kødboller eller en smule græsk yoghurt.
Jeg laver den aldrig ens, men bruger de rester jeg har. Suppen indenholder dog altid tomater, løg og gulerødder. 

Her er en bud på en version, som jeg ofte har lavet:

Du skal bruge:
* 2 løg
* 4 tomater
* 3 gulerødder
* 1 æble
* 1 rød peber
* Evt. kål, radisser, majroer, forårsløg eller hvilke rester du måtte have.
* Oregano/lauerblade/tørret basilikum 
* Chili
* Salt/peber
* Et eller andet surmælksprodukt 
* Eddike 

Skær grøntsagerne i mindre stykker og kog dem med krydderierne. Når grøntsagerne er møre, blendes de til ønsket konsistens er opnået, og suppen smages til med surmælksprodukt efter eget ønske, eddike og ekstra krydderier.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *