Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Mad,  nice

Torsdagsfornøjelser.

Lige et par billeder, af fredags-aftalen, som denne gang blev afholdt torsdag, da vi som fortalt pt. er rykket hjem til de gamle på juleferie. 
Aftensmaden bestod af kartoffel/porre-suppe med krydrede svinekødsboller, fromage frais og ristet grovbrød med gedeost, pære, tre slags nødder, granatæblesirup og friskkværnet peber.
Der blev som altid hygget, sunget og drukket igennem til den helt store guldmedalje – og især de fire irish coffee jeg fik kværnet 05.45 inden byen lukkede, var ved at tage livet af mig igår. Men hold op, hvor var det sjovt – og hovedpine kan man jo altid kurere.
Nu julehygger vi bare som besatte, her i familiens skød – tænk at det allerede er ovre om få dage – det er slet ikke til at forstå. Det er derfor om at nyde hvert sekundt, men det er absolut heller ikke tilnærmelsesvis noget problem, i så skønt selskab.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *