Anne,  gid det var mig,  Mad,  yum

Bagermester Harepus bager så det knager..

Hjemme hos mine forældre er der altid gang i bageriet – men særligt her i julen, er der virkelig afsindigt mange lækkerier at finde. 
Her hersker både bløde kanelbrød, håkons-kager, figen/valnødde-boller og marcipanhorn. Det er simpelthen så skønt. Især fordi at lige meget hvad jeg gør, kan jeg aldrig matche mors bagekunst derhjemme – og sådan har samtlige familiemedlemmer det også, når de prøver hendes opskrifter af.
Måske er det fordi, hun laver alt på slum, og kun kan afgive cirkamål – eller også er der hemmelige ingredienser i, som hun udelader at nævne. Hvertfald bliver mine udgaver af hendes boller, aldrig hverken lige så svampede, sejskorpede og lækre som hendes.
God man kan komme på besøg og nyde dem i stedet.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *