Kit,  Mad,  snaksnak,  yum

Hvad spiser du?


Jeg er generelt ret tilfreds med min egen indsats i køkkenet. Jeg er god til få brugt mine rester, og finder jævnligt på nye retter som jeg får mere eller mindre succes med. 
Til aftensmad spise jeg dog ofte det samme. Særligt i hverdagen. Suppe i alle afskygninger, chili con carne, fiskepålæg, noget med æg, knækbrødsmadder eller noget med fars. Det er mest af praktiske og økonomiske årsager jeg spiser så ens, jeg gemmer hellere pengene til fredag og bruger lidt ekstra på bøffer og rødvin. 

Hvad med jer? Spiser I noget vildt, spændende og/eller lækkert? 
Ekstra inspiration kan man jo aldrig få for meget af!

8 Comments

 • Cecilie L.

  Jeg laver også tit de samme retter – en af dem er klassisk wokmad med grøntsager (i dag: hvidkål, bladselleri, broccoli, peberfrugt, championer og grønne bønner), kylling og kokosmælk. Og så med brune ris til. Det var lækkert! Ellers laver jeg virkelig tit spaghetti med kødsovs – det kan jeg nærmest ikke blive træt af…

 • Mille

  Årh det ligner et festmåltid på en hverdag med den fine dug og smukke tallerken- jeg elsker chili, især hvis der er masser af bønner i- den melede konsistent- mums 🙂 jeg kan godt lide a lave mad men kører lidt ring på retterne og krydderierne- så vi får meget det samme. Laks og spinat, kødgryde, tærter og hjemmelavede burgers. Hvis hasse laver mam er det altid dansk mad med stort D ( og masser af fløde) 😉

 • Polkapigen

  Chili con carne er ham den dejligstes livret, så det laver jeg temmelig ofte 😉 og så er det jo klart en fordel, at det er så nemt at lave 🙂
  Nu har vi jo børn i huset, så fiskefrikadeller med pasta i spinat er et stort hit, kylling i karry i den sundere grøntsagsudgave, lasagne, pitabrød, minipizzaer lavet med pitabrød som bund er også en nem, hurtig og billig ret (og smager fantastisk godt med aubergine, kartoffel, soltørret tomat og mozarella fx;).. Åh altså, jeg bliver jo helt sulten;)

 • herihytten

  Lige i går blev det efter tøm køleskab metoden. – Quesadillas med salsa, løg + revet mozzarella. På panden til den var fint gylden.
  Bacon – livets krydderi, on the side + en tomatsalat.

  Der er endda rester til dagens madpakke.

 • A + K = ♥

  Tak, Mille – det var også et festmåltid! Jeg er nemlig også helt vild med den melede konsistens (:
  Jeg kan lide alt hvad du nævner, især bider jeg mærke i tærte (og klassisk dansk mad <3 ) - det er alt alt for længe siden, at jeg har taget mig sammen til at lave det.

  – Kit

 • A + K = ♥

  Dejlig med billig og lækker inspiration – det er også for længe tid siden at jeg har fået pitabrød. Det kan jo også varieres i det uendelig. Og fiskefrikadeller – det er altså også bare godt!
  Sidste jeg lavede minipizzaer brugte jeg faktisk en aubergine som bund, det fungerede også bare rigtig godt (:

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *