Anne,  brok,  snaksnak

Praktikstart.


Suk. Nu er kl. 05.30. 
Alarmen ringede for tre kvarter siden, og skal nu til at med cykel, bus og tog til praktik i Skagen, for at kunne være deroppe kl. 8 sharp. Og når jeg får fri kl. 17, venter der mig endnu 2,5 timers transporttid til jeg når Aalborg busterminal, og så er der jo liiige cykelturen hjem også. 
Jøsses. Har forsøgt at helgarderet mig med bøger, en termokande kaffe og min diverse underholdningsapps på min smartphone – så er der kun tilbage og håbe, jeg kan holde mig vågen dagen ud.
Håber I får en lidt mere fremragende start på ugen, end jeg.

(Jaja, jeg veeed godt nogle pendler fra Aalborg til Århus hver dag, at nogle tager helt til Sjælland for at være i praktik – eller til Kina for den sags skyld. Og at jeg er heldig, at jeg får en plads tildelt, og ikke engang selv skal søge den. Og at man burde tage det som en positiv udfordring. Og at der er fattige børn i Afrika, som ikke har muligheden for at uddanne sig. Og alt det der. Men jeg er altså stadig ikke spor begejstret. Og det er faktisk ikke helt fair. For de er sikkert helt vildt søde deroppe. Oh well. Nu får vi at se.)

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *