Anne,  ferie,  Griskhed,  Mad,  nice,  snygge,  Tak

Sig det med…


Som sagt, havde vi arrangeret en lækker gang aftensmad til resten af familien, som en tak for den skønne ferie. Valget faldt på en dejlig sommeret, som vi håbede faldt i alles smag – hvilket det heldigvis viste sig. 

På bordet endte der:
 2 x helstegt kylling (en karameliseret, spicy, BBQ-chicken & en sprød, nordisk variant, med laurbær og rosmarin), råstegte persille/citron kartofler, hjemmelavede agurkesalat med balsamico og rørsukker, samt en frisk sommersalat.

Efter maden blev der spillet spil, snakket og hygget, indtil den store blandselv-slik pose blev hevet frem, og vi lavede hjemmebiograf med “The Great & Powerful Oz” på skærmen. Alt i alt en succes, som vi helt bestemt gentager næste år (hvis vi da er så heldige, at blive inviteret med endnu engang)


4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *