Anne,  antivoksen,  fjoller,  nice,  snaksnak,  snygge

Blandet Landhandel.


På det seneste har jeg:


Spist lækker mad på Café Vi2.. 
Været så heldig at falde over endnu et bogkup i Genbrug.. 
Hygget med søde damer i solskinnet.. 
Endelig fået mig taget sammen til at vaske tøj, siden KBH-turen.. 
Nydt skyfri himmel – det meste af tiden, hvertfald..

Og været inviteret på lækker, lækker mad..

Som I kan se, hygger jeg mig gevaldigt, som altid. Men at tænke sig – der kun er lige omtrent to ugers ferie tilbage. Yaiks! Jeg er altså slet ikke klar, til det der såkaldte “fornuftig dagligdagsrytme” igen. Tror muligvis, jeg har glemt hvordan man gør? 
Gudskelov står den på røde bøffer og rødvin i aften – det er da til at forstå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *