Anne,  fattigdom,  Mad,  PURE NICENESS,  skemad,  yum

Ugens favorit:


Til gæsterne. Til dagen efter. Til madpakken.
Chili con carne er og forbliver min SU-hofret. Kæft, en lille pakke fars rækker pludselig langt. Og så smager det tilmed fantastisk. En ongoing klassiker! Lidt ligesom tøm-køleren-suppe – nemt og billigt, og så kan det varieres i det uendelige.
Har du en fattigmads-favorit?

6 Comments

 • Tine

  Mmm.. Chili Con Carne er bare godt!
  Mine budgetvenlige favoritter er helt sikkert tomatsuppe (utroligt hvad man kan lave med to dåser tomat) eller “tøm-køleskabet” pasta i fad (kogt pasta, kødrester, grønt, lidt madlavningsfløde og ost på toppen)

 • A + K = ♥

  Ja, suppe er altid så godt – det rækker nemlig utrolig langt. Pasta er ikke lige min kop the, men restefad i al almindelighed duer bare, jeg laver ofte reste-æggekage eller gryderet, hvor alt får lov at ryge i (:

  – Anne

 • Sine

  Hos mig starter det altid med pasta bolognese på dag 1.. Dag 2 bliver bolognesen ved hjælp af rigelige mængder hvidløg, bønner, koriander og spidskommen tryllet om til mexi-kød som jeg bruger ibedste saml selv stil med tortillas, mole, salat og grønt.. Dag 3 bliver den sidste kødsovs lagt i lag med tortilalchips og cheddar, samt de resterende tomater og pebergrugter fra gårsdagens tortillas til en dejlig gang nachos.. Nam nam nam! 500g kød kan række dejlig langt! 😀

 • A + K = ♥

  Det er nemlig smart med sådan en omgang grund kødsovs, som kan trylles om til hvad som helst 😀 sidst Kit serverede tortillias for mig, var det også lavet af en rest chiliconcarne, med lidt nyt tilføjet – det er så lækkert og smart. Hakket oksekød er en af mine favoritter i budget-køkkenet, der er så mange variationer af det, og det er godt til at tage imod smag, fra hvad end man tilsætter 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *