Kit,  nice,  snygge,  yum

Til fødselsdagskaffe i Helledusseda.

Igår fik jeg mit ønske opfyldt. Jeg havde bestilt æblegrød til min fødselsdag, så vores mor var gået i køkkenet. Eftermiddagskaffen blev indtaget mors nye drivhus. Hendes nye vidunder var den perfekte ramme, for en dejlig fødselsdagseftermiddag i solskin. Jeg var så heldig, at få et nyt garderobeskab, så jeg forventede ikke, at der var nogle pakker til mig. Der var dog sneget sig en enkelt lille en ind alligevel, så det var bare hyggeligt. Jeg stod for aftensmaden og desserten – havde valgt, at vi skulle spise kylling i peberrodssovs, bagt kartoffelmos og løg-kompot. Desserten var hjemmelavede flødeboller. Alt i alt, en dejlig fødselsdag!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *