Anne,  mere af det,  PURE NICENESS,  yum

En herlig dag.Lørdag var en dejlig dag uden lige! 

Startede om formiddagen med (endnu en) tur i Zoologisk Have – oktobersolen stod højt på himlen, og parken vrimlede med efterårs-velsignede børnefamilier. Dernæst bød dagen på et kulturelt indslag – kl. 16 kørte forstillingen Perplex nemlig. Og det kan jeg love jer for, at man blev. Jeg har aldrig været på Aalborg Teater, og gået skuffet derfra, og det var heller ikke tilfældet denne gang. Tværtimod var jeg igen godt underholdt, og skuespillerne var suveræne.
Efter teateret hoppede jeg i en fin kjole, for derefter skulle jeg ud og spise lækkert mad. Det får lige et indlæg for sig, men det var helt fantastisk lækkert og hyggeligt. 
Aftenen blev afsluttet på Andy’s til tons af kolde fadøl, live musik og efter et besøg hos pizzamanden, var det på tide at vælte omkuld, glad og tilfreds til søndag morgens fuglesang.

Nu er det mandag morgen, og jeg misunder alle der har efterårsferie – kunne sagtens bruge flere fridage som overstående.
 Men er du en af dem der har en uges fri, så håber jeg alligevel, at din ferie bliver skøn. Hvad skal I bruge dagene på?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *