Anne,  fråd,  Mad,  mere af det,  PURE NICENESS,  Tak,  yumyum

Førsteklasses forkælelse.

Lynstegt tun serveret med Ensalada Rusa – en latinamerikansk kartoffelsalat // Rejer i Romesco – en krydret mayo med mandler, peberfrugt og hvidløg // Chili- og vanillemarineret svinekam serveret med selleripuré og syltet rødløg // Marokkansk krydret oksefilet med rosiner og hjemmelavet krydderblanding, braiseret og serveret i skyen // Gratineret gedeost rullet i Seranoskinke med rosmarin, balsamico glace og chilihonning // Coq au Vin – med kylling, rødvin, bacon og grove grøntsager.

 Æble-mazarin med vanille creme fraiche // Panacotta med blommekompot // Is fragilite med solbæris, serveret med chantily creme.

Jeg var som sagt så heldig at være inviteret ud og spise. Dette var mit tredje besøg, på tapas-restauranten Pingvin, og jeg var endnu engang slået omkuld af deres lækre, lækre udvalg. Jeg vil lade billederne tale for sig selv, for kan slet ikke beskrive, hvor usandsynligt fantastisk, det hele smager. 
Udover den skønne mad, er der altid behageligt og opmær ksomt personale, vinene er lige i skabet og vigtigst af alt føler man sig velkommen – var der fra 19.10 til kl. 23, uden overhovedet at opdage at timerne fløj afsted.
Bor du i Aalborg området, synes jeg hvertfald ikke du skal snyde dig selv for et besøg.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *