Anne,  antivoksen,  bøger,  fjoller,  gaver,  inspiration,  nørd,  snaksnak

Husk nu loven!

“Du må ikke blive set!”


Jeg har en veninde, der ligesom jeg selv, også er temmelig stor Harry Potter-nørd. Så da den meget hypede Tidsvender-halskæde blev fremstillet her i Muggler-land, vidste jeg, at årets første julegave var på plads.
Hun modtog naturligvis Tidsvenderen med et tilhørende brev og lidt knas fra KandisBaronen. (Døde næsten af lykke, da jeg var så heldig at score mig noget HP-brevpapir i Genbrug til en 10’er, en uge inden gaven skulle gives.)
Jeg var naturligvis lidt nysgerrig, om min nørdethed var blevet en tand for meget (“mon hun slår hånden af mig?”) – men modtageren synes heldigvis, at det var ligeså skægt at få gaven, som jeg synes det var at give den.

Hvilke gaver, havde I glædet jer til at give?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *