Anne,  fjoller,  fortællinger,  snaksnak

En advarsel, og lidt om nostalgi.

Nostalgi er altid sjovt. Og genbrugsbutikker, byder tit på en del af det – både gamle børnebøger, Jenka-skoletasker, tallerkner magen til dem fra ens farmor og farfars køkken, Disney-sweatshirts og andet sjovt. 

I brætspilsafdelingen, synes jeg også tit der dukker noget om – og jeg bliver fornøjet hver gang.
Coco Crazy minder mig sådan om DUS-dagene, hvor det og Vildkatten var i højsæde, hvis man ikke kunne lokke de andre med på at tegne. E.T-spillet har jeg ikke prøvet – men da jeg var lille, siger rygtet, var jeg meget betaget af filmen, efter at have set den – og talte om den i mangemange dage efter. Til dags dato, synes jeg faktisk stadig, at den er ret uhyggelig.
Slutteligt, faldt jeg her den anden dag over Jumanji. Og nåede at tænke “Fuck mand, det håber jeg ikke, at der er nogle der køber – det er jo pissefarligt”. Dog udsendte det ingen junglelyde, så måske det har mistet sin gnist – ellers lyder advarslen i hvertfald: Det befinder sig pt. i Aalborg – watch out, lad være med at spil med, medmindre du er klar på at blive suget ind i en verden af kæmpe edderkopper, oversvømmelser og ikke mindst Van Pelt. (…og du risikere at blive forvandlet til en abe. En meget grim en endda – stadig min favoritscene)

Jeg skal hvertfald ikke nyde noget.

15 Comments

 • Rikke'M

  Åh, jeg var så bange for Jumanji! Det vil jeg nu heller ikke prøve at spille – tænk hvis ejendommen blev forvandlet til en jungle med kødædende blomster, elefanter og oversvømmelser. Puha.

  Og jeg elsker Coco Crazy! 😀 Genialt!

 • Rikke'M

  Åh, jeg var så bange for Jumanji! Det vil jeg nu heller ikke prøve at spille – tænk hvis ejendommen blev forvandlet til en jungle med kødædende blomster, elefanter og oversvømmelser. Puha.

  Og jeg elsker Coco Crazy! 😀 Genialt!

 • Rikke'M

  Åh, jeg var så bange for Jumanji! Det vil jeg nu heller ikke prøve at spille – tænk hvis ejendommen blev forvandlet til en jungle med kødædende blomster, elefanter og oversvømmelser. Puha.

  Og jeg elsker Coco Crazy! 😀 Genialt!

 • Rikke'M

  Åh, jeg var så bange for Jumanji! Det vil jeg nu heller ikke prøve at spille – tænk hvis ejendommen blev forvandlet til en jungle med kødædende blomster, elefanter og oversvømmelser. Puha.

  Og jeg elsker Coco Crazy! 😀 Genialt!

 • Anne

  Jeg ville ikke turde at røre jumanji spillet. Det er godt nok noget der har lunnet give mig mareridt.

  Jeg havde da glemt alt om Coco Crazy! Jeg har spillet det så mange gange ellers.

 • Anne T.

  HVOR ligger den genbrugsbutik og HVORFOR købte du ikke spillet og smed det i Limfjorden med et kæde og et tungt anker omkring?
  Jeg tør ikke befinde mig i Nordjylland, hvis nogen er tossede nok til at spille det spil! 😉

  Vh Anne

 • Anja Nilsen

  Jeg havde fuldstændig glemt alt om Coco Crazy…. hvordan ku' det lige lade sig gøre?!?!? Må helt sikkert ha' skaffet det og spille en omgang eller to 😉 Tak for reminderen 😀

  Mvh. Anja N

 • A + K = ♥

  Ja, føj – bare tanken om det, kan give mig mareridt. Værst er dog tanken om, at blive suget væk i årevis, og komme tilbage og hele ens familie er borte – synes det var så skrækkeligt, da jeg var lille (:
  Coco Crazy har jeg også spillet nogle gange må man sige, men Vildkatten var nu bedst.

  – Anne

 • A + K = ♥

  Hadsundvej, be aware! Jeg turde slet ikke komme i kontakt med det – og sæt, der var is på limfjorden, så kunne det bare ligge der til en sørgelig fisker tog det med hjem. Katastrofe!

  – Anne

 • Miriam

  Årh, Coco Crazy! Det var jeg helt pjattet med som barn! I øvrigt sjovt, som de bringer mange af de gamle spil tilbage… Der har også kørt reklamer for Labyrint i fjernsynet, og for nylig spillede jeg Afrikas Stjerne for første gang i i hvert fald 15. Det var nu ikke HELT så sindsoprivende, som jeg kunne huske det…

 • A + K = ♥

  Ej, Labyrint – det havde jeg helt glemt! Afrikas Stjerne, ved jeg tilgengæld ikke rigtig, hvad er? 😀 Men tror sgu heller ikke, at Coco Crazy ville være synderligt spændende, den dag i dag. Spillede Ludo for nylig – jeg er ikke blevet bedre siden sidst.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *