Anne,  gaver,  Mad,  snygge,  yum

Mogens kom forbi.. med forår..


Eller.. Kit gjorde! Og det var mega hyggeligt, som altid. Vi sladrede, hyggede, småslåsede, fik god mad og så Astrid Lindgren film, akkurat som hvis vi skruede 15 år tilbage, og vi stadig boede hjemme hos de gamle. Et evigt hit! 

Med sig havde hun de fineste, lilla tulipaner, som værtindegave – det kan man kun blive i godt humør af. For som, vi begge har postet på instagram idag, så sniger foråret sig virkelig ind på en for tiden. Eller er det bare os, der synes det? Der er skyfri himmel det meste af tiden, snedriverne kan tælles på en hånd og overalt titter vintergækker og krokus frem. Det er virkelig så skønt! Er I også fan?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *