Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Mad,  snaksnak,  yum

Fredagsafte-glimt

Hjemmelavede grapeskumfiduser. 

Sommersalat med senneps/mayo-dressing. 

Og flankesteak med skysovs og bløde løg! 

Choko/espresso/karamel-mousse. 

Røde bøffer og rødvin går aldrig af mode – dette kunne endnu engang bekræftes til weekendens fredagsaftale. Vi valgte at springe Karneval over i år, og i stedet drikke os fulde, spise lækker mad og skråle med på høj musik natten lang, om fredagen i stedet. Det var som altid en kæmpe fornøjelse, og tiden gik som altid alt for hurtigt – pludselig lukkede byens fortrukne værtshus, og vi måtte lokalisere en natbus hjem efter en herlig aften.
Lørdagen blev brugt på sofahygge med Ringenes Herre Marathon og tømmermændsmad, mens vi skænkede de kære karnevalsdeltagere en tanke. Efter ellers, at have været med hvert år, siden jeg var 12, ved jeg, at hele optoget helt sikkert har været glad for solskinnet. Håber I der var afsted, havde en dejlig dag!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *