anbefaling,  Anne,  hvis jeg var rig,  Mad,  PURE NICENESS,  yum

Frisk fra Komfuret.

Brød, smør, sydesalt og krydderurte-aioli. 
Lækre detaljer. 

Tyndskåret okse, bagte timianæbler, baconmayo og mandelknas. 

Helstegt kalvefilet, friterede løg, løgkompot, bløde rødløg, ristede svampe og skysauce. 
Tilbehør: Dagens salat og skrubbekartofler. 

Som sagt synes jeg, at Restaurant Komfur fortjente et lille indlæg for sig. Jeg besøgte stedet som en del af sidste uges Århus-tur, og det var det hele værd. 

Kort og godt bød aftenen på veltillavet, lækker mad, skøn stemning og dejlig service med detaljen i orden. Jeg falder altid for de små ting; som at få maden introduceret når den ankommer, at tallerkenerne er skoldhede og at man får et alternativ serveret, når man frabeder sig en ingrediens på menukortet. Jeg ville fx. ikke have karrypestoen der hørte til min forret, men fik timianbagte æbler i stedet – hvilket passede helt perfekt. 
Sidst men ikke mindst, var jeg helt tosset med, at man fik sit bestik i fine, brune kuverter – og at der var både almen og grill-kniv at vælge – det var bare så fint. Retterne koster 250 for 2 stk., med tillæg på enkelte retter og mulighed for sideorders, og jeg synes det var en overordentligt fair pris.
Så bor du i Århus, eller kommer du forbi byen, så tøv ikke med at kig forbi – jeg gik hvertfald mæt, imponeret og glad derfra.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *