Anne,  antivoksen,  fjoller,  gaver

Om lidt for gode gaver..


Kender I ikke det? 

Hvor man har fundet noget, man selv synes, er SÅ sejt. Men at man faktisk har købt det, til en anden? Sidste mandag, fejrede jeg en cand.merc. som, jeg synes fortjente at få sin favorit Disney-figur i speciale-gave. Men da jeg lige havde købt den, kunne jeg ikke liiige nære mig, for at “prøve”-opsætte den herhjemme. Bare for at se, om den nu var så fin, som jeg troede. Og det var den. Næsten for fin.
Tog mig dog sammen, pakkede den ind, og afleverede den til rette modtager. Som blev rigtig glad. Mens jeg over desserten forsikrede, at hvis – hvis nu! – vedkommende ikke kunne lide den, var det helt okay. Jeg skulle nok, finde et sted til den.. Hvis, det nu var.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *