Anne,  fjoller,  fortællinger,  nørd,  Nyt køb,  samlerpsykopat

Kongeligt besøg fra Svampeskoven.Sikke dejligt vejr, denne uge har stillet for døren. For i sidste uge, troede jeg næsten jeg skulle drukne, da jeg cyklede hjem fra aftenvagt mandag aften.
Men alt regnen bar faktisk noget ret fantastisk med sig. For næste dag, havde jeg fået gæster.
To små, søde troldepiger og deres ugle-lærer Professer Elm, havde nemlig søgt ly under byens største paddehat. Og den gror tilfældigvis hjemme i min vindueskarm. De kan ikke finde tilbage til Svampeskoven, så jeg har sagt de gerne må blive – selvom storesøster Lathyrus og lille Tusnelda er nogle ballademagere. Og de både driller og slås – og Tus vil slet ikke lade hende holde Kvæk. Men pyt med det, så sker der da lidt. Kedeligt er det ikke, med sådan et par troldeunger i huset.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *