fest fest fest,  Kit,  nørd,  PURE NICENESS,  smukt

Et magisk, men enormt billedetungt indlæg


“.. Harry ville ønske, at han havde mindst otte par øjne. Han vendte og drejede hovedet i alle retninger for at få set godt og grundigt på det hele: Butikkerne, alle varerne, der var opstillet udenfor, folk, der gik omkring for at gøre indkøb..”

Aldrig, har vi kendt magen til magisk oplevelse. Det var fuldstændig fantastisk på alle måder – vi gik begge rundt og blafrede med ørerne af fryd. Det kan på ingen måde beskrives med ord, men det overstående HP-citat er et temmelig godt bud. Overvældelse, forundring og forelskelse – alt opslugende forelskelse. Alle nørder skylder sig selv, at svinge forbi hvis lejligheden byder sig. Man kan ikke andet end at være helt og aldeles betaget, imens man bevægelse sig igennem det magiske univers. Den tid og alt det arbejde der er lagt i det projekt er slet ikke til at begribe. 
En ting er sikkert, når man ser glæden funkle i øjnene på alle de besøgene – det har været det hele værd. 

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *