Anne,  folk er freaks,  inspiration,  Mad,  snaksnak,  snygge,  Status,  yum

Mixet miskmaskeri!

Sidste uges fjollefotos leveres hermed.

Dagene gik med, at jeg bla.:

.. Fundet fine danske æbler til grød, da vi skulle til forårs-indvielse af de gamles have.
 Når vi normalvis får det i vores barndomshjem, plejer vi at bruge dem fra deres æbletræ eller fra det lokale æblerov-område. Men da de endnu er umodne pt., måtte jeg ty til Fakta’s finest. Blev heldigvis velmodtaget – stod dog i skarp konkurrence til mindstebarnets hjemmelavede p-tærter. Yum! 
.. Lavet djævleudryddelse i garderobe, og fik derfor mulighed for at fodre “Røde Kors”-containeren med sækkevis af forvasket, skævt-syet og mølfyldt tøj. Håber afrikanske mødre ikke er særlig fashion. 
.. Leet over at Zoo’s nye Isbjørn hedder noget så skandinavisk som Lars. Hvorfor dog tage Inuk eller Anouk, når man kan velsigne kræet med en opkaldelse efter manden, der gav os “Den Hvide dværg”? 

.. Brændt mig på brunsviger i aftenvagten. Årk-satme, det er varmt det sukkerstads. Det finder man ud af, når man leger effektiv og skærer ud, når den stadig bobler.

.. Været lidt i tvivl om, om  der er nogle der rent faktisk vil have den sut der igen? Altså, betænksomt er det da at lægge den tabte genstand frem til ejeren, så den kan ses.. Men på en offentlig skraldespand alligevel?
… Spist pæææne tomater! 
.. Holdt tømmermænds-bernaisefest hos Kit med Jonathan Spang, dessert-rester og benene opppe. 
.. Fundet en muggen ræv i gadebilledet! 
.. Stillet an med påskeskum, grim skrift og bessehumor i personalestuen. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *