Anne,  der er altid noget at fejre,  ferie,  Feriedagbog,  Griskhed,  Kit,  mere af det,  snygge,  tøserier,  yum

Kiel ferie, dag 3:Tredje dagen i Kiel startede ud med, at vi tjekkede ud fra hotellet vi indtil nu, havde boet på. På falderebet fik vi dog gaflet vores havnerundfart-billetter, som medfulgte den deal, vi købte.  På vejen ind mod byen, valgte vi at gå gennem byens små snørklede veje, og der stødte vi på endnu mere af byens fine urban-art. Vi formåede også at finde en postkasse, så dem derhjemme kunne få en lille hilsen. 
Efter vi havde afleveret vores pakkenellikker på det Bed&Breakfeast-hostel, vi skulle overnatte på den sidste aften, satte vi kursen mod Mangos efter morgenmad. Endnu en gang var det superlækkert og vi fik tøsesladret og hygget, inden vi satte kursen mod havnen.  


Så kom vi til havs! Solen stod heldigvis ligeså højt, som dagen forinden, og selv om vi sad på dækket var jakken ikke nødvendig. Vi fik hele 1,5 times sightseeing. Dog måtte vi undvære selve forklaringerne, for vores manglende tysk kundskaber gjorde, at vi absolut intet forstod af højtalerens mange fortælllinger. 
Heldigvis er vi ikke blege for, at fortolke løs og opfinde egne historier, ud fra de få gloser vi forstod. Men smukt var det, særligt da vi passerede en strand, hvor der var drage-festival, og himlen bugnede af smukke, farvefulde vinger.

Efter livet som sømand, gik vi i den anden grøft. Kit inviterede mig nemlig på konditeriet, hun besøgte på sin sidste tur til byen, som er Kiel’s ældste. Her var et et væld af lækre kager, fine tærter og håndlavede chokolader. Hold op, det var svært at vælge. 
Det lykkes dog, hvortil vi fik sagerne serveret på allerfineste “Alice In Wonderland” manér. Ualmindelig bedårende og lækkert!  

Og da tallerknerne var tomme og vi havde godt med koffein i blodet, påbegyndte vi dagens shoppemarathon.Men så lukkede butikkerne pludselig. Og med tunge poser og trætte ben, fik vi slæbt vores shoppevarer til B&B. Her fik vi lidt strøm på telefonerne og hvilet fødderne, inden vi begav os ud for at finde aftensmad. Igen var tiden løbet fra os, og klokken blev noget nær 21, før vi overhovedet kom afsted.
Vi fandt heldigvis den lækreste perle iform af en nærliggende portugisisk restaurant, hvor vi fik en gigantisk grill-tallerken, med tre slags kød ink. en dejlig tapas-forret. 
Her fik vi hygget, snakket og vendt hvorledes morgendagens sidste timer i Kiel skulle bruges – for hjem skulle vi jo, om vi ville det eller ej. Og lige der, var trangen ikke stor – dag 3 havde nemlig været ganske skøn. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *