A,  der er altid noget at fejre,  ferie,  fest fest fest,  Idiot,  PURE NICENESS,  snygge

Barcelona, dag 2, fotodagbog:

Så er næste Barcelona-fotostorm klar, så her får I 2. døgn. 
Alarmen bimlede kl. 9.45 og vi var klar på at opleve byen by day, efter en hurtig skyller og lidt snacks/morgenkaffe fra vores mini-køkken. 
Vi havde nemlig printet billetter ud til dagens to hovedmål, så vi satte det lange ben foran – nu skulle der leges turist! Og både byens Zoo og et smut i La Sagrada Familia kan varmt anbefales.Dag 2 forløb således:


.. Kl. 13.25: Morgenmad i Zoo grillbar style; skinke/ost sandwiches, fritter og nuggets. Og SÅ meget sol.

.. Vi havde hvertfald ondt af de bøfler, som desperat forsøgte at smide vinterpelsen. 

.. Men delfinerne var vist svært tilfredse med varmen, akkurat ligesom os. 


.. dog ikke nok til, at vi fik lyst til, at købe denne is. Døde næsten af skam – altså, er folk sindssyge? 

Kirken skal man bestille tid til, så der stod vi ret kl. 16.15. Og godt(!) vi købte billetter hjemmefra; åbenbart var der udsolgt de næste tre dage allerede. 


… Og den var bestemt kigget værd! Havde forestillet mig, den var stor, men det var fuldstændig usammenligneligt. Og meget smukt. Udstillingerne var også enormt fyldtesgørende, og alene dem tog snildt en time at gå gennem. 

Kl. 19.21 rækker den kartoffel-omelet vi delte på vej til kirken ikke, og vi handler derfor en halvsen frokost to go. Nu var det nemlig shoppetid. 
.. Og vi fandt de fedeste butikker; udsmykningen fejlede hvertfald ingenting.

Så efter at have hvilet benene og smækket købene op på hotellet, går vi på “bøf og vin” jagt.  Med succes. Kl 23. 14 lander de rødeste entrecote’s på tallerkenen og stemningen er høj.

.. I en grad der gør, at vi fortsætter festen hjemme på hotellet, da stedet lukker kl 01.30. Og den søde kioskmand, forklare, at han faktisk ikke må sælge os alkohol efter kl. 23, men forbarmer sig alligevel. Og de 2 solskoldede, overfjollede, småfulde danskere var glade.

.. Og derefter, ja der stillede vi ipad højtalerne på en prøve, og havde en uhyre festlig to-mandsbrandert. Først da klokken var passeret 03.15, tog vi os sammen til at liste i seng. Heldigvis, gik ve begge ud som et lys. Så trods lidt groggyness, var vi stadig kampklar til dag 3, som lurede i morgen.4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *