Uncategorized

Djævlesofaer, kageklub og rødvinsfarvel.

27144365_10155976785564898_1630039691_o.jpg

Så kom den sgu, ” flytte-sammen-ugen”.

I, der læser med på jævnligt husker nok min halvkaotiske indflytning i december, hvor min kæreste og jeg faldt over drømmelejligheden, på et temmelig ubelejligt tidspunkt (ellers så læs med her: Rod i mit liv og Flyttestatus og hej-pis-beskeder).

Jul, kursus, en fyldt vagtplan og diverse arrangementer, gjorde at vi rent praktisk valgte at jeg rykkede i først, aka. d 14/12. Og med et 45 timers job og planer i begge de første januarweekender for os begge, foreslog min kæreste, at det blev denne, han rykkede ind.Og som sagt, som gjort. Og nu bor vi her på 90 kvm, og det er både skønt og mega mærkeligt. Alle hans sager røg ind og op på to dage, og nu står vi her, og mangler kun at hænge billeder op og ikke mindst den nye sofa, som er færdig fra produktion i uge 6. Min kæreste fik den i 30 års fødselsdagsgave, og den er bare så fin. Og glæder mig for alvor til at den kommer, så den rædsel af en 2001-læderdjævel han grundet forsinkelse på den nye, tog med, kan ryge ud på røv og albuer. Man er vel indretningsnørd. Men grundet den hurtige og velforberedte flytning, har ugen for mig, også budt på en masse andet.

Fraklippene får I selvfølgelig som altid, og de kommer lige her.

Mine dage gik nemlig med, at jeg fik:

.. bagt banankage og brugt tusinde timer i barndomshjemmet på at slappe af, se britisk bagedyst, drikke kvalikaffe og læse i mors Mumibøger.

.. og naturligvis tømme køleskabet for rester, bare fordi man kan.

.. fundet helt og aldeles uundværlig opsats til stelsamlingen.

.. været på pooldate.

.. holdt “tak og farvel”-aften i min kærestes lejlighed, der har været mit 2. hjem i 7 år. Super sært, at den nu er tom, og at vi nu har boet i fælleslejligheden i hele 2,5 dag. Det skulle naturligvis gøres med maner og krævede rødvin, bolognese og Star Wars. Så hyggeligt og vemodigt.

.. fredagskaget den på job.

.. fejret kusine med kaffeslabberas og pakker.

.. udryddet snackkassens sidste fire brownies en søvnløs nat.

.. tøsedatet og set Jumanji med lillesøster E -simpelthen så hyggelig en dag.

.. rippet 7-11 for natmad, på en så grisk måde, der gør mig sulten, bare at se billedet igen.

Har Jeres uge også været god?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *