Uncategorized

Lidt om djævleudrivelse..

Med snak om djævle-sofaer igår, vil jeg lige udnytte muligheden for, at fremvise erstatningen for denne.

Ovenstående model er nemlig hvad vi snart får hjem, og den må siges at være en helt anden stil.

Vi fandt den i foråret på en tilfældig Ilva-tur, hvor min kæreste planlagde at ønske sig sofa-tilskud i december, og han faldt pladask for denne. Så selvom der var yderligere et halvt år, hvor vi jævnligt har prøvekørt sofa’er i alt fra Sinnerup til Gades og støvsuget DBA for gode bud, lurede den her stadig i baghovedet, på den skæggede herre. Selv havde jeg lagt den på hylden mentalt, pga. dens høje pris, men da hans fødseladag nærmede sig, var han åbenbart slet ikke i tvivl.

Og det var til min store glæde, for planerne om først at flytte sammen til foråret, var som bekendt sløjfet, og vi stod med papire på overtagelse på drømmelejligheden sølle 14 dage efter hans 30 års fødselsdag.

Min egen sofa var, som hans djævlefanden slidt ned, og jeg havde faktisk selv kigget efter en ny, i jagten på hans. Og så stod vi her, og skulle bo sammen, temmelig sofaløse.

Og nok går jeg op i indretning, men da det er ham der ser serier og spiller PS, synes jeg barex han skulle vælge sin fødselsdags-sofa, uden ændringer fra min side. Mit krav blot, at den passede nogenlunde ind, og havde accepteret at “en grå tre-personers med chaiselong, til at lægge at spille playstation” blev valget, da det er dem, vi siden Ilva turen et halvt år forinden, havde kigget mest på.

Så da han bragte Egemark-sofaen op, blev jeg glad. Den er så fin, og elsker de slanke buede ben og det luftige retro look, der er elegant og meget lidt selvhøjtideligt på samme tid. Og med lidt hemmeligt selvopsparede penge, havde han åbenbart råd.

Så jeg glæææder mig til uge 6, hvor den forhåbentlig er færdig og klar! Han har valgt stoffet i butikken, og jeg kan derfor se frem til en groftvævet grå-lysebrun, som han mener vil stå fantastisk til mit københavnerskab. Det er jo faktisk lige om lidt!

Hurra for snarlig djævleuddrivelse!

8 Comments

 • Maude

  Den er virkelig fin! Og nu sidder jeg så og er lidt misundelig. Faktisk ikke på din sofa, men på at din kæreste faktisk har en holdning! Jeg kan ikke huske hvornår min prinsegemal faldt for noget, der ikke var enten mig (heldigvis) eller noget i relation til en iPhone. Jeg er virkelig Palle alene i verden når vi er i ILVA og IKEA, og den slags steder. Der forholder vi os i fællesskab udelukkende til om det er köttbullar-dag eller ej…

  • venterpaavin

   Åh, ja, det må være en halv-ensom affære, især fordi man ingen har at dele begejstringen med. Jeg synes hvertfald at der er hyggeligt, for det bliver nemlig temmelig ligegyldigt at bruge en masse tid og penge på at indrette sig, hvis man udelukkende gør det for egen skyld, velvidne om ens kæreste synes, pengene er brugt på noget (i hans øjne) ligegyldigt ? Så jo, jeg elsker, at han også kan sende links til fede møbler eller – som igår – har set et bolig program, han synes vi skulle se sammen ? At det også indbefatter store, rædsomme TV’s i flere rum, må jeg jo så levemed.

   – A

 • Lene

  Tillykke til kæresten med fødselsdagen og tillykke til jer med den nye sofa. Jeg har heldigvis også en mand med mening om møbler og deslige. Jeg er nemlig sådan en, der synes, at der ikke behøves at laves om, for når bare vi har det hyggeligt, så er alt godt. Takket være ham har vi dog af og til i de 35 år, vi har boet sammen her til 1. april, fået nye møbler 🙂
  Noget helt andet A, tillykke med jeres flytning til wordpress. Jeg savner dog jeres blogliste, kunne den evt. være oppe i menubjælken? Og jeg savner også, at du også tagger dine indlæg med A, så jeg kan se hvem af jer, der skriver 🙂
  Jeg ved ikke, om det er fordi jeg læser indlæg på computer, men dine billeder er så store, at jeg ikke kan se et billede på skærmen, men må scrolle ned. Har lige prøvet på mobil og der er ikke det samme problem.

  • venterpaavin

   Tak for god feedback søde Lene – skal nok blive bedre til at tagge hvem, der er hve. Billederne er rigtig store på WordPress ja 🙂
   Lyder hyggeligt, at din mand også joiner boligsnakke, ændringer eller ej – det er vildt hyggeligt, at være fælles om 😀

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *