A,  afslapning,  Uncategorized,  yumyum

Søndags-dagbog ala A

Igår var en dejlig dag, hvor alt foregik i laveste gear og man alligevel når en hel del. Min kæreste og jeg har sjældent en hel dag samnen, da weekenderne ofte kollidere med aftenvagter, stadiontur, tøse-dates, cykel-herredates og familiefødselsdage.

Derfor var det skønt med en dag med solskin, to-somhed og svigermors bil, med fri benzin. Både antikiggeri i Dronninglund, gåtur i Lindholm høje, Aalborg Streetfood og Egholm blev besøgt, såvel som sofaen og ikke mindst køkkenet derhjemme. Idag skal vi nemlig til påskefrokost, så lidt forberedelse måtte der også til igår.

I kan følge med lige her, hvad sådan en “lave-ingenting-og-alting” gik med:

.. og så hoppede vi i køjen engang, når hun fik reddet verden med kys, snak og lidt natmad.

Virkelig skønt døgn, hvis man spørger mig

Hvad gik din påskedag med?

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *