A,  dovenskab,  gid det var mig,  kender i det,  Uncategorized

Et kig i min taske.

Som snage-mester, elsker jeg når bloggere inviterer en med ind i deres dagbøger fra folkeskolen, køleskabe eller håndtasker.

Særligt de der modebloggere er tilbøjelige, til at vise frem, men da jeg ikke har dem på min blogroll, er det mest tilfældigt jeg falder over de indlæg.

Ofte indeholder ovenstående desuden altid noget meget, meget mere organiseret end min egen.

I reglen præsenteres en lækker (dyr) lædertaske, ink. en matchende pengepung med guldlukning. Foran denne er der så oplinet lidt Bobby Brown i pudderfarvet clutch, en økologisk håndcreme, en Raw bar i dusede farver, gigantiske Gucci solbriller i skødeløst logo-etui, perfekt samfoldede Sony headsets, et enkelt nøglebundt iført flettet læderrem, og en Eight Hour tube fra Elizabeth Arden.

Med andre ord: Udvalgte elementer, der er farvekoordinieret, minimalistiske og fremfor alt: Rene. I en taskebund! Det kán simpelthen ikke lade sig gøre for mig. Så selvom jeg ikke lever op til ovenstående beskrivelse, invitere jeg jer et smut med i min hverdags-taske. (Som i øvrigt er en sort shopping-bag i lycra, som kan tåle adskillige ture i vaskemaskinen, efter mudder-vask-sprøjt i cykelkrydsene, fra busser og evnesvage fartbøller).

I min taske finder vi tilgengæld:

1) Deodorant fra det tyske mærke Balea, til hele 0.5 euro.

2) Gajoler med saltkaramel.

3) Cykellygte-reserve.

3) Powerbank og branket stik. Høretelefoner høre til i jakkelommen, ellers får jeg dem maltrakteret på nul komma fem.

4) Ektra gafler til to-go mad, hamstre dem som sindssyg, da jeg i reglen knækker 1-2 gennem de 8-900 grams salatbar. Satans oliven-festich!

5) Falck plastre, stjålet fra job. Har nogle med Frozen i pungen også.

6) Wertos Echte bolcher – fodr’ ikke pensionisten.

7) Tegnebog med tusinde bonner, salt-breve til ukrydret mad og gamle busbilletter.

8) Ny figenstang.

9) Delvis fortærret figenstang ink. støv.

10) Vandflaske.

11) Vådservietter fra Tiger.

12) Toilettaske fra “Normal” – ikke på makeup-pung måden, men mere ‘forberedt spejder’-måden ala “tampon, tandbørste, hårelastik, panodil’-lager .

13) Tyggegummi med tuttifrutti.

.. og ja, fire gajoler der havde taget flugten, et par mønter og en sammenkrøllet flyer.

Ja, modeblogger, det bliver jeg aldrig. Tilgengæld er jeg forberedt på alt fra sved, blod, spinat mellem tænderne og lækkersult, og ærlig talt, er det nok det bedste, når man er mig.

Men fortæl mig: Hvad gemmer din på?

8 Comments

 • Birgitte B

  Altså jeg har også en toiletpung med bind, tampax, allergipiller og Panodil. Plus en lille saks og neglefil. Alt sammen ting som mine veninder og kollegaer sætter stor pris på, at jeg render rundt med 🙂
  Nå ja, så nøgler og nogle gange et blad eller en bog (hvis jeg skal pendle) plus rejsekort.
  Kh. Birgitte
  PS. den cykellygte er desværre ikke lovlig mere, just so you know…

  • venterpaavin

   Jeg er også uhyr værdsat, for min katastrofe-pakke-tendens ?.
   Bøger har jeg også ind i mellem med, hvis jeg er på vej i parken fx.
   Vedr. lygten, så tak for betænksomheden – det ved jeg godt den ikke er, og netop derfor er det kun en nødløsning, hvis en klaphat bøffer min rigtige lygte og jeg skal have en nødløsning til hjemvejen ☺️ Det er set før, og så er de her bare nemme til en engangstur.

 • Sacha

  Min taske er min rygsæk, der skal gerne være plads til et helt sæt regntøj.
  Normalt finder man altid: bind, deo (nogle gange to…), ipren/Panodil/pamol, neglefile, 1 milliard gamle bonner, flugt-mønter, notesbøger, kuglepen, tre håndcremer, powerbank, iPhoneoplader, 2 eksterne harddiske, et net og min clutch.
  I den finder man: mindst 1 læbestift, mindst 1 legofigur, flere bonner, plastikkort, mønter som ikke har taget flugten, et glansbillede.

  Der er grunde til at jeg ikke dur til små håndtasker…

 • Sacha

  Min taske er min rygsæk, der skal gerne være plads til et helt sæt regntøj.
  Normalt finder man altid: bind, deo (nogle gange to…), ipren/Panodil/pamol, neglefile, 1 milliard gamle bonner, flugt-mønter, notesbøger, kuglepen, tre håndcremer, powerbank, iPhoneoplader, 2 eksterne harddiske, et net og min clutch.
  I den finder man: mindst 1 læbestift, mindst 1 legofigur, flere bonner, plastikkort, mønter som ikke har taget flugten, et glansbillede.

  Der er grunde til at jeg ikke dur til små håndtasker…

 • Pigen fra landet

  Min indeholder pengepung, kamera, mobil, kuglepen, læbestift, læbepomade, negleklipper, neglefil, tandtråd, lommetørklæde, både papir og stof, skærmbriller, nøgler til to arbejdspladser, vores hjem og min cykel, kalender, indkøbsnet, frokost, frugt og en vanddunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *