A,  dagens humør,  facts,  fjoller

Frygt, den dummeste af sin slags.

På denne Allerhelgens dag, er det meget passende, at tale om frygt. Den irrationelle naturligvis – det er heldigvis den form for uhygge, folk klæder sig ud som og hylder idag – den ægte frygt, var eksponeret rigeligt i forgårs til “Knæk Cancer”.

Nej! Åndssvag frygt, det er hvad, vi har fat i. Og da jeg ikke tror på varulve eller vampyrer, vil jeg hellere hive fat i den mere nede-på-jorden-agtige frygt – den jeg møder til daglig – eller når mine tanker stikker lidt af (læs: tit).

I får derfor mine bud på “8 x dum, men for real frygt” ala A.

Jeg er bange for:

… et pludseligt opstået mormonsk tvangsægteskab med mig, Bubber og Louise Frævert, som Karl Mar’s 3 koner.

.. at blive forladt i et mørkt rum, med en strømpe limet på, og en bar fod. De milisekunder, hvor den ene er påklædt og den anden fri, giver mig helt tics.

.. hår, der er faldet af. Ad, hvor er det så klamt altså. Beboerne jeg yder bostøtte for, må hellere trykke på kalderen og have kastet op, end bede mig rede deres hår og tømme børsten, inden deres gæster kommer. Brrh!

.. folk der virker normale, som pludselig siger “perkere”. Tænk, at der går så svært hjerneforstyrrede rundt og ikke får hjælp, til at få en massiv gang elektrochok. (Alternativt er de dårligt opdraget, og så er det jo bare endnu værre)

.. X-files temasangen. Har ikke hørt den siden vi så det som børn (hvor jeg var den eneste i 1. klasse, der måtte blive oppe til 21.30 hver tirsdag og se det, fordi vores far synes det var hyggeligt, med to småbange tøser i sofaen). Husker den som værende så uhyggelig og K og mig nynner den, når vi vil skræmme hinanden.

.. at blive kildet. Skyldes nok også ovenstående far, som holdt en ud i strakt arm og kildede, gav hestebid under bordet og lokkede en med slik, for at kilde en under hagen. Jeg kan få helt vand i øjnene af panik, bare min kæreste, søster K eller E, eller en kollega bare truer med det. Også hvis de er 2 meter væk. Ja, om vi stod på hver side af et bragende bål og de holdt to nyfødte spædbørn af eget kød og blod, de skulle smide i ilden, for at nå mig, vil jeg formå at tro på det ville ske, selvom det ikke ville. Jeg er komplet, irrationelt RÆDSELSLAGEN!

.. at Pia K aldrig helt ændrer personlighed.

.. at cykle over Limfjordensbroen, hvis jeg får øje på vandet. Kan ikke så meget som hundesvømme og er tilmed højdeskræk. Men jeg véd jo godt, at trods massiv kuling, blæser jeg ikke i. Men hvad nu hvis?!

Hvad med dig? Hvad er du – irrationelt – bange for?

2 Comments

 • Louise TT

  Jeg er enormt bange for fisk og sommerfugle.
  Så jeg svømmer aldrig i havet, jeg går en stor bue udenom åbne akvarier og løber nærmest skrigende bort når en sommerfugl flakser rundt om mig.

  Jeg ved at det er dumt, men jeg bliver panisk når jeg er i nærheden af fisk og sommerfugle ?
  (Spørg lige om jeg er bange for at skulle med min kone i spa på lørdag, hvor vi skal have fødderne ned til de der “doktor”-fisk)

  /Louise TT

  • venterpaavin

   Sommerfugle! Hvordan kunne jeg glemme dem – dem er faktisk både K og jeg bange for. Gennem gymnasiet blev jeg drillet hver gang de fløj ind i lokalet, fordi jeg brat rejste mig og forlod timen ?. Det er simpelthen så dumt!

   Fiskespa ville godt nok også kræve en sjus og en del overbeviselsessnak, før jeg turde ?.
   God fornøjelse!

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *