kage,  opskrift,  yum

Romkugler – en opskrift

Det er endnu en af dem, som vist egentlig ikke er en rigtigt opskrift. Du kender den måske allerede? De tager ikke mange minutter, og så har du en helt tallerkenfuld kage klar til eftermiddagskaffen. 

Du skal bruge:

  • 1 af de der billige hindbærroulader
  • 1 mazarintærte  
  • 2  spsk god marmelade – jeg brugte mors brombærmarmelade
  • 2 spsk kakaopulver
  • Et par dråber romessens 
  • 1,5 dl kokosmel (kan undlades)
  • Krymmel, kakaopulver, kokos eller hvilken pynt du fortrækker

Fremgangsmåde:

Smulder kagerne til plukfisk og tilføj kakaopulver. Bland i et dråber romessens i marmeladen og tilføj blandingen til kagemassen. Hvis du er til kokos, kan du med fordel tilføje 1,5 dl kokosmel til blandingen. Massen æltes sammen og trilles til kugler. Kuglerne vendes i kokos/krymmel/whatever og sættes på køl til de skal spises. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *